Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Va fi senzaţia Ligii 1. O să-l vedeţi!”. Adrian Mititelu este convins: ”Are înălţimea lui Diego Maradona. Va înnoda picioarele fundaşilor”

”Va fi senzaţia Ligii 1. O să-l vedeţi!”. Adrian Mititelu este convins: ”Are înălţimea lui Diego Maradona. Va înnoda picioarele fundaşilor”

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mititelu a anunţat care va fi următorul jucător care va face senzaţie la echipa sa, U Craiova 1948, şi va fi cel mai bun din Superligă.

U Craiova 1948 a făcut un transfer pe modelul Andrea Compagno. Înaintea barajului pentru preliminariile Conference League, echipa din Bănie a luat un jucător din ligile inferioare din Italia.

Este vorba despre Moses Abbey, un mijlocaş de numai 20 de ani care soseşte în România din Serie D, al patrulea eşalon valoric al Italiei.

”Va fi senzaţia Ligii 1. O să-l vedeţi!”. Adrian Mititelu este convins: ”Are înălţimea lui Diego Maradona”

Despre acesta, Adrian Mititelu consideră că va fi cel mai bun jucător din lotul lui U Craiova 1948 şi noua senzaţie din Superligă.

Finanţatorul grupării oltene a precizat că nu greşeşte când vine vorba de ”lovituri” pe piaţa transferurilor, aşa cum a reuşit şi cu Andrea Compagno, jucător luat din San Marino şi cedat la FCSB cu 1,5 milioane de euro.

Alte asemenea exemple care întăresc afirmaţiile lui Adrian Mititelu sunt argentinianul Juan Bauza şi francezul Yassine Bahassa.

Legat de Moses Abbey, omul de afaceri este de părere că acesta va lua ochii mai ales datorită înălţimii sale, asemănătoare cu cea a lui Diego Armando Maradona.

”Abbey va fi senzaţia Ligii 1, o să-l vedeţi! Ştiţi că am ochi, greu ratez eu. Va fi un jucător la fel de interesant ca Bahassa. Are ceva ce foarte greu găseşti. Are tehnică în regim de viteză foarte mare şi execuţii. Va înnoda picioarele fundaşilor din Liga 1.

Are 1,64 metri, înălţimea lui Diego Maradona. Aşa cred eu, poate fac afirmaţii aiurea, dar rămâne ca timpul să confirme sau să infirme.

Consider că am adus iar un jucător bun pentru Liga 1, care va anima fotbalul, va face fericiţi suporterii noştri şi va face nefericiţi suporterii adverşi”, a declarat Mititelu, conform Fanatik.

Mijlocaş ofensiv în vârstă de 20 de ani, Moses Abbey măsoară 1,64 metri, este ghanez, cotat la 100.000 de euro, şi a evoluat în acest sezon la Ravenna, în liga a patra din Italia.

Afla mai multe despre: adrian mititelucraiovaabbey 

viewscnt
Articole similare