Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au început transferurile de Champions League. Primele două mutări reuşite de Hagi după câştigarea titlului cu Farul Constanţa

Au început transferurile de Champions League. Primele două mutări reuşite de Hagi după câştigarea titlului cu Farul Constanţa

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a cucerit titlul în Superligă, duminică, după victoria obţinută în faţa FCSB-ului, scor 3-2.

În urma succesului de la Ovidiu în faţa vicecampioanei României, Gheorghe Hagi a început deja pregătirea noului sezon, un sezon în care Farul va evolua în preliminariile Ligii Campionilor. Astfel, "Regele" a bifat deja primele două transferuri pentru noua stagiune.

"Farul Constanţa a perfectat primele transferuri înaintea următorului sezon din Superligă.

Atacanţii Rivaldinho şi Nicolae Carnat au semnat contracte valabile pentru următorii 3 ani cu formaţia noastră.

Ambii au mai evoluat în trecut pentru clubul nostru, Rivaldinho în perioada ianuarie 2019 - august 2020, când a marcat 15 goluri în 43 de meciuri, în timp ce Nicolae Carnat este un produs al Academiei Hagi" , se arată în comunicatul Farului.

În actuala stagiune, Nicolae Carnat a marcat 2 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 29 de meciuri jucate pentru CS Mioveni în toate competiţiile. Crescut de Academia Hagi, mijlocaşul lateral a mai evoluat în carieră la echipele de juniori ale lui Wolves şi Esbjerg.

Carnat s-a întors în ţară în vara lui 2018, la Dunărea Călăraşi, apoi a trecut pe la Sepsi, CFR Cluj şi Rapid.

De partea cealaltă, Rivaldinho a jucat în acest sezon la Universitatea Craiova, unde a bifat un gol şi 3 pase decisive în cele 27 de meciuri jucate pentru olteni în toate competiţiile. Evaluat la 500 de mii de euro, atacantul brazilian are trei trofee câştigate în carieră, Cupa Poloniei, cu Cracovia, şi două Cupe ale României, câte una cu Farul şi cu Dinamo.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare