Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru îl apără pe Iulian Cristea de furia lui Gigi Becali: ”Nu este el vinovat pentru ratarea titlului. Aşa a dat vina şi pe Miron anul trecut” | EXCLUSIV

Panduru îl apără pe Iulian Cristea de furia lui Gigi Becali: ”Nu este el vinovat pentru ratarea titlului. Aşa a dat vina şi pe Miron anul trecut”  | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a sărit în apărarea lui Iulian Cristea după răbufnirea lui Gigi Becali.

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele ai revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

Panduru îl apără pe Iulian Cristea de furia lui Gigi Becali: ”Nu este el vinovat pentru ratarea titlului. Aşa a dat vina şi pe Miron anul trecut”  | EXCLUSIV

Eşecul FCSB-ului cu Farul Constanţa, 2-3, l-a supărat pe Gigi Becali (64 de ani). Patronul s-a luat de cinci jucători, dar principalul ”vinovat” pentru ratarea titlului a fost Iulian Cristea, în opinia lui Gigi Becali.

Panduru nu este de acord cu reproşurile lui Becali la adresa lui Iulian Cristea, motiv pentru care a răbufnit în direct: ”Întrebarea esenţială nu i-au pus-o ... Dar la antrenor nu renunţi? L-a găsit vinovat pe Cristea anul ăsta, anual trecut pe Miron, mereu caută vinovaţi. Acum Cristea e vinovatt de ratarea titlului. Aaa deci aşa merge?”. 

Iulian Cristea a revenit la începutul acestui an la FCSB, după accidentarea gravă suferită la echipa naţională şi care l-a ţinut departe de gazon o bună perioadă de timp. Doar 14 meciuri a jucat în acest sezon fundaşul central sosit de la Gaz Metan, în 2019, pentru 150.000 de euro. 

Ce a spus Becali după ratarea titlului:

„Cine merită campionatul, îl merită! Dacă ai condus 2-0 şi primeşti trei goluri, nu poţi să ai pretenţi! Înseamnă că echipa adversă este mai valoroasă decât tine. Valoric nu, dar nu numai valoarea contează. Ca dovadă, noi nu merităm titlul. Ne-au bătut de la 2-0. Bravo lor! 

Campionatul s-a pierdut aseară. S-a pierdut la jucători fără bărbăţie, fricoşi. Dacă noi intrăm cu 2-0 la pauză se schimba situaţia. Dacă intra Pantea, nu mai intra Cordea. Şi greşeala mea e că tot am avut încredere în Cordea ăsta. Văd că în loc să am încredere în el se duce din ce în ce mai jos. Sorescu… Deian Sorescu îi dă pasă lui Borza la 3 metri. 

Ovidiu Popescu, în care eu aveam încredere, se ascundea de minge! Nu poţi să câştigi un meci în 2-3 jucători. Adică în Coman şi în Şut. Că nici Compagno nu prea a mai fost. A dat golul ăla şi nu prea a mai fost pe teren.

Pe urmă l-am băgat pe Iulian Cristea. Am zis că are ăla (n.r- Joonas Tamm) galben. Că dacă nu era Cristea puteam să fim acum din nou la campionat. I-a dat pasă la adversar. Vă daţi seama? Oamenii ăştia cred că au mintea prin alte părţi. N-au putere şi bărbăţie”, a spus Gigi Becali, potrivit OrangeSport.

Afla mai multe despre: gigi becaliiulian cristelfcsbpanduru 

viewscnt
Articole similare