Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu îşi ameninţă jucătorii: ”Ei cred că mă intimidează, dar nu ştiu cu cine se pun”. Duarte, principalul vizat după ce a atacat clubul FC U Craiova

Adrian Mititelu îşi ameninţă jucătorii: ”Ei cred că mă intimidează, dar nu ştiu cu cine se pun”. Duarte, principalul vizat după ce a atacat clubul FC U Craiova

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a oferit o primă reacţie despre situaţia lui Andre Duarte, fotbalistul care aparţine de FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu îşi ameninţă jucătorii: ”Ei cred că mă intimidează, dar nu ştiu cu cine se pun”. Duarte, principalul vizat după ce a atacat clubul FC U Craiova

Un nou scandal la U Craiova 1948. Andre Duarte a răbufnit pe reţelele de socializare după ce oltenii i-au făcut public contractul. Fotbalistul este nemulţumit de atitudinea celor din club şi vrea să plece din Craiova. 

„În ceea ce priveşte discuţia publică despre clauza de prelungire a contractului meu de muncă făcută publică în ultimele zile şi pentru a clarifica situaţia, aş dori să spun că este o chestiune privată între mine şi club. 

Clubul a fost informat cu privire la poziţia mea despre clauza menţionată la momentul oportun. Condamn ferm faptul că societatea a făcut publice documente private. 

Modul în care clubul gestionează această problemă nu arată decât disperare faţă de o situaţie care nu mai este sub controlul lor. Această chestiune nu trebuie să fie discutată în spaţiul public şi nu voi urma strategia clubului de a aduce această problemă importantă în presă.

 Ca profesionist, mă angajez să-mi onorez termenii contractului şi să-mi îndeplinesc obligaţiile faţă de club şi mă aştept ca clubul să se comporte în acelaşi mod şi să nu facă imposibilă o relaţie de muncă deja complicată. Contractul meu expiră în iunie 2023 şi orice nelămuriri sau nemulţumiri legate de acesta au fost adresate pe căi legale corespunzătoare”, a scris Duarte pe Instagram.

Andre Duarte e fundaş central, are 24 de ani şi e născut în Portugalia. A mai jucat la echipe ca Sacavenense, Estoril, Alverca, Praiense sau Estrela.

Alb-albaştrii susţin că Duarte mai are un de contract, jucătorul şi impresarul acestuia spun că înţelegerea expiră peste o lună!

Adrian Mititelu, patronul oltenilor, a citit ce a declarat Duarte şi a ţinut să îi dea o replică dură fotbalistului. 

”Am văzut ce a declarat. L-a pus probabil impresarul, după ce a ieşit şifonat cu actele. Ce poate face un club în faţa unei asemenea reacţii? Ce ieşire e asta? Ei cred că mă intimidează, dar nu ştiu cu cine se pun. Îl anunţ acum: e netransferabil, indiferent de ofertă!

Pleacă de aici doar dacă îl dau liber FIFA şi TAS, dar înseamnă că desfiinţăm toate cluburile din România, că nu mai sunt valabile contractele. M-am interesat înainte, nu are nicio şansă să câştige, contractul e valabil.

O să lipsească de la pregătire două sau trei săptămâni, va ameninţa că se lasă şi în septembrie va veni cu coada între picioare. Eu o să transfer trei fundaşi până atunci, să stea liniştit”, a spus Adrian Mititelu, citat de Prosport.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă la care a ajuns Andre Duarte conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare