Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul categoric al lui Ianis Hagi la finalul sezonului: ”Voi face asta 100%”

Anunţul categoric al lui Ianis Hagi la finalul sezonului: ”Voi face asta 100%”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) şi-a făcut planurile pentru sezonul viitor. Vrea să continue la Rangers şi să se califice în grupele Champions League.

Ianis Hagi trece printr-un moment bun la Rangers în acest final de sezon. A fost titular în meciul cu Hibernian, câştigat de Rangers cu 3-1, iar unul dintre goluri i-a aparţinut şi lui.

Internaţionalul român şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 55, când a punctat pentru 2-0.

Tot duminică, un alt component al familiei Hagi, marele Gică, a reuşit să ia campionatul României cu Farul Constanţa. ”Regele” a primit felicitări imediat de la cei doi copii ai săi, Ianis şi Kira.

Anunţul categoric al lui Ianis Hagi la finalul sezonului: ”Voi face asta 100%”

Totodată, Ianis Hagi a vorbit şi despre viitorul său la Rangers. Acesta nu se gândeşte prea mult la vacanţă, ci doar să se antreneze mai mult pentru a reveni la forma de joc dinainte de accidentarea de lungă durată suferită la începutul anului trecut.

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a anunţat că obiectivul grupării de pe Ibrox este calificarea în grupele următoarei ediţii de Champions League.

”Toată lumea îşi va lua puţin timp liber, dar alţii se vor antrena mai mult decât trebuie. Eu voi face asta 100%. Am lipsit 13 luni şi asta este suficient pentru mine departe de fotbal!

Nu îmi voi lua prea mult timp liber, mă voi concentra pe ceea ce trebuie făcut să devin mai bun.

Vreau să fiu pregătit 100% în pre-sezon, din toate punctele de vedere. Ne aşteaptă provocări, avem calificări şi vrem să revenim în Liga Campionilor şi să câştigăm câteva trofee în noul sezon”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru Glasgow Live.

Din ianuarie 2020 la Rangers, Ianis Hagi a jucat 95 de meciuri în toate competiţiile şi a contribuit cu 16 goluri şi 21 de pase decisive.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersstranieri 

viewscnt
Articole similare