Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, moment de sinceritate în Scoţia după ce Farul a devenit campioana României: ”Am presiunea numelui”

Ianis Hagi, moment de sinceritate în Scoţia după ce Farul a devenit campioana României: ”Am presiunea numelui”
Comentarii

Folosit pentru a doua oară titular în campionatul Scoţiei în meciul cu Hibernian, scor 3-1, Ianis Hagi (24 de ani) a reuşit să marcheze primul său gol după revenirea din accidentare.

Ianis Hagi, moment de sinceritate în Scoţia după ce Farul a ieşit campioană: ”Am presiunea numelui”

Ianis Hagi (24 de ani) a fost titular în Hibernian - Rangers 1-3 şi a reuşit să marcheze golul de 2-0, în minutul 55.

A fost o zi perfectă pentru familia Hagi: duminică după-amiaza, Hagi jr. a înscris primul gol de la revenire, pentru ca tatăl să rescrie istoria în Superliga câteva ore mai târziu.

Hagi Jr. a vorbit în presa din Scoţia despre cele două eveniment şi a ţinut să le transmită fanilor de la Rangers că va încerca să devină un jucător mult mai bun decât era înainte de accidentare. 

„Un lucru este sigur, nu m-am îndoit niciodată de mine. Ştiu cât de mult efort am depus şi cât de mult îmi place acest sport. Provocările pe care le am în faţă, cu siguranţă nu sunt la fel de mari ca ambiţia mea. Aşa că ambiţia este singurul mod în care văd este că trebuie să trec prin asta şi să mă întorc la ceea ce eram înainte, şi de ce să fiu chiar mai bun. 

Te afectează mult mai mult mental decât fizic această accidentare. Fizic ajungi acolo, dar mental este vorba despre modul în care gestionezi provocările care te aşteaptă.

Am presiunea numelui şi toată lumea arată cu degetul spre minte încă de când aveam şapte ani: ‘Tot ce face este din cauza tatălui său”. Pentru mine, acestea au fost doar alte provocări”, a declarat Ianis Hagi, potrivit Dailyrecord. 

Farul Constanţa a câştigat titlul de campioană a României la fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-2 (1-2), duminică seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a noua, penultima, a fazei play-off a Superligii.

Marica a dezvăluit ce i-a spus Gheorghe Hagi la începutul sezonului: "Nu mă mai feresc de cuvinte, eşti un geniu!"

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare