Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu îi acuză pe jucătorii Craiovei după înfrângerea din Giuleşti: ”Ar fi trebuit să fie fairplay. Mă deranjează”. Ce le-a reproşat ”Briliantul”

Mutu îi acuză pe jucătorii Craiovei după înfrângerea din Giuleşti: ”Ar fi trebuit să fie fairplay. Mă deranjează”. Ce le-a reproşat ”Briliantul”

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut penultimul meci din play-off, după ce a fost învinsă pe Universitatea Craiova, pe teren propriu, scor 2-3. Prezent la flash-interviu în urma jocului, Adi Mutu (43 de ani) i-a acuzat de lipsă de fairplay de olteni, pentru cum au procedat la golul doi.

Universitatea Craiova a reuşit să devină doar a treia echipă care o învinge pe Rapid pe noul stadion din Giuleşti, alături rivala din oraş şi Hermannstadt, după ce s-a impus cu 3-2, în penultima etapă a play-off-ului.

Oltenii au jucat în inferioritate numerică de la 1-1, dar tot au reuşit să marcheze de două ori după eliminare, mai întâi datorită unei greşeli a giuleştenilor, iar apoi pe contraatac.

Adi Mutu este de părere, însă, că Universitatea nu ar fi trebuit să ajungă să dea al treilea gol, întrucât, în momentul recuperării balonului, întrucât jucătorii Rapidului se opriseră, deoarece Funsho Bambgoye era prăbuşit.

Mutu îi acuză pe jucătorii Craiovei după înfrângerea din Giuleşti

O seară ciudată. Prima repriză, am făcut un joc bun, mi-au plăcut băieţii, dar, după eliminarea lor, am făcut o mare greşeală, am luat gol, am revenit, dar apoi nu am înţeles ce s-a întâmplat, de fapt înţeleg, dar nu ştiu de ce s-au oprit băieţii.

Arbitrul putea opri faza, jucătorii Craiovei ar fi trebuit să fie fairplay, sa oprească, mai ales că ai noştri se opriseră deja. Au avut două ocazii de poartă (n.r. după eliminare), una o greşeală a noastră, a doua că ni s-a oprit echipa.

Suntem pe final de sezon, vor fi schimbări la nivelul lotului, cum spuneam şi la început, am făcut o evaluare, ştim ce avem de făcut, unde să intervenim, pentru a juca la anil cum trebuie.

În afară de greşeli, cred că eram peste ei. Când ai un astfel de adversar, care se apără in nouă inşi... ai nevoie de jucători care îşi asumă.

”Să luăm gol aşa mă deranjează”

Dacă erau net superiori, nu aveam o problemă, dar să luăm un gol că echipa s-a oprit mă deranjează, ai mei, că s-au oprit, dar şi ei, că nu au dat mingea afară din teren.

O greşeală ne-a costat la golul doi, în rest am dominat, în prima repriză a fost echilibrat, pe undeva, cred că am făcut un meci bun, dar o greşeală şi o interpretare a fazei pe care nu trebuie să o mai repetăm, la golul trei...

Mergem să câştigăm acel meci fără dar şi poate, o să fie derby, ştiţi rivalitatea, sunt puţine lucruri de comentat. (n.r. FCSB va fi căzută?) Când pierzi campionatul, normal că e...

(n.r. pe Hagi l-ai felicitat?) Da, l-am felicitat şi mai devreme, şi personal”, a declarat Adi Mutu, după înfrângerea cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare