Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Empoli, fără Răzvan Marin, a ”demolat-o” 4-1 pe Juventus! Roma nu a reuşit să o învingă pe Salernitana. Rezumatele, AICI

VIDEO | Empoli, fără Răzvan Marin, a ”demolat-o” 4-1 pe Juventus! Roma nu a reuşit să o învingă pe Salernitana. Rezumatele, AICI

Serie A

Comentarii

Depunctată cu o oră înainte să joace, Juve s-a făcut de râs în campionat. Bianconerrii au pierdut fără drept de apel cu modesta Empoli.

Empoli, fără Răzvan Marin, a ”demolat-o” 4-1 pe Juventus

Trimisă pe locul 7 de tribunale, Juventus s-a prezentat lamentabil pe terenul lui Empoli. Fără Răzvan Marin, accidentat, toscanii au primit penalty, iar Caputo a deschis scorul.

Imediat, Luperto a majorat diferenţa pentru Empoli. Imediat după reluare, Caputo a făcut dubla şi a dus scorul la un incredibil 3-0. Intrat la pauză, Chiesa a redus din diferenţă pentru Juve.

Piccoli a înscris şi el în prelungiri, iar Empoli a înscris pentru prima dată patru goluri într-un meci de Serie A în acest sezon.

Cu finala Europa League în vizor, Mourinho şi-a menajat o mulţime de titulari în meciul de acasă cu Salernitana, echipă care s-a salvat matematic etapa trecută.

Candreva a deschis scorul pe Olimpico cu o reluare acrobatică. Imediat după reluare, El Sharawy a reuşit să egaleze. Dia a dat şi el un gol superb.

Senegalezul a marcat cu călcâiul în poarta Romei. Matic a salvat punctul pentru Roma, care nu mai are nici o şansă la Liga Campionilor prin campionat, ci doar prin câştigarea Europa League.

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare