Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ITIA a cerut o nouă amânare a audierii Simonei Halep, iar sportiva a răbufnit: ”Sunt şocată!”

ITIA a cerut o nouă amânare a audierii Simonei Halep, iar sportiva a răbufnit: ”Sunt şocată!”

Tenis

Comentarii

ITIA a cerut o nouă amânare a audierii Simonei Halep (31 de ani), în cazul scandalului de dopaj.

Simona Halep ar fi urmat să fie audiată de către tribunalul independent Sports Resolutions, pe 28 mai, însă termenul a fost din nou amânat, pentru a treia oară, după ce primit o nouă acuzaţie de dopaj.

  • Constănţeanca a fost suspendată provizoriu de ITIA, după ce a fost depistată cu o substanţă interzisă (roxadustat) la US Open 2022. Jucătoarea a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie 2022. 

Românca era dornică să fie judecată cât mai repede, în speranţa că va putea reveni curând în circuit, dar cei de la ITIA tot încercă să amâne data audierii, iar sportiva a răbufnit.

ITIA încearcă să o amâne din nou pe Simona Halep

Sunt din nou extrem de şocată şi dezamăgită de atitudinea celor de la ITIA.

ITIA, prin reprezentativul său, Nicole Sapstead, transmitea public, în urmă cu trei zile, că 'a este în continuare decisă să se comporte cu doamna Halep într-un mod empatetic, eficient şi punctul”, dar în acelaşi timp cerea tribunalului oficial să amâna audierea mea... pentru a treia oară.
 
ITIA declară public un lucru, în timp ce face altul în privat. Am cerut de repetate ori să aibă loc audierea mea, iar ITIA a încercat în repetate rânduri să o amâne.

Când se va opri? Pun această întrebare din nou. Am dreptul la o audiere rapidă. Acest comportament este contravine drepturilor mele”, a fost anunţul Simonei Halep, publicat de sportivă pe reţelele sociale.

 

 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare