Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan a ”desfiinţat” un titular de la FCSB: ”Rar am văzut asemenea carenţe! Se vede că nu ştie” | EXCLUSIV

Viorel Moldovan a ”desfiinţat” un titular de la FCSB: ”Rar am văzut asemenea carenţe! Se vede că nu ştie” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Fostul mare internaţional român Viorel Moldovan (50 de ani) a declarat nu a văzut niciodată, la un asemenea nivel, un fundaş atât de rudimentar precum este camerunezul Joyskim Dawa (27 de ani) de la FCSB.

Prezent în studiourile Orange Sport, Viorel Moldovan s-a declarat surprins neplăcut de modul în care Joyskim Dawa s-a apărat la meciul cu Farul, pierdut de FCSB cu scorul de 2-3, sinonim cu ratarea titlului pentru ”roş-albaştrii”.

Viorel Moldovan, despre Joyskim Dawa: ”Tot timpul iese din zona lui! Îşi pierde reperele”

Fundaşul african a oferit, gratuit, cornerul care a adus la golul doi marcat de Farul, semnat de Tudor Băluţă. A încercat să protejeze un balon, însă rezultatul a fost dezastruos.

Apoi, la golul decisiv marcat de Louis Munteanu, Joyskim Dawa a avut un plasament de neînţeles, un marcaj mult prea larg, iar atacantul Farului a profitat din plin de situaţie.

Viorel Moldovan consideră că Joyskim Dawa este un fundaş extrem de naiv, care are deficienţe majore în jocul defensiv, chiar dacă aceasta este ”meseria” lui de bază.

În axul central, l-ai scos pe Tamm că avea cartonaş galben, dar mai bine îl scoteai pe Dawa, care oferă cornerul la golul lui Băluţă. Din cauza lui.

Nu am mai văzut asemenea carenţe la un fundaş central. Tot timpul iese din zona lui, intră peste zona mijlocaşilor, îşi pierde reperele. Iese foarte mult din axul central, este foarte uşor de momit, de aspirat de acolo şi sunt de speculat breşele lăsate în defensivă.

Plus atacuri decisive, total nejustificate. Când atacantul advers este cu spatele la poarta ta, te urci peste el, faci faulturi. La jocul în zonă, predă-l, dacă intră atacantul în zona mediană. Vorbeşte, comunică. Îl acompaniezi şi-l abandonezi, dar se vede că nu ştie”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

VIDEO: Rezumat Farul - FCSB 3-2

/p>

Afla mai multe despre: farul-fcsbjoyskim dawaviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare