Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie radicală la clubul care a dezamăgit crunt în Superligă. S-a renunţat la tot lotul de jucători | NEWS ALERT

Decizie radicală la clubul care a dezamăgit crunt în Superligă. S-a renunţat la tot lotul de jucători | NEWS ALERT

Fotbal intern

Comentarii

Una dintre echipele care au dezamăgit crunt în acest sezon în Superligă a luat o decizie drastică şi a renunţat la tot lotul de jucători.

CS Mioveni a retrogradat în Liga 2 după două sezoane petrecute în elita fotbalului românesc, iar odată cu această contraperformanţă vin şi consecinţele aferente.

Clubul argeşean va trece printr-o construcţie majoră, iar primul pas în acest sens a fost făcut.

Astfel, conducerea celor de la CS Mioveni a decis să rezilieze contractele tururor jucătorilor din lotul care a terminat pe ultimul loc în Superligă, ca urmare a retrogradăii în divizia secundă, informează Gsp.

Gruparea din Mioveni ar fi renunţat inclusiv la ”fotbaliştii care mai aveau contract cu clubul şi pentru sezonul viitor”, notează sursa citată.

Parcursul celor de la CS Mioveni a fost unul de-a dreptul ruşinos în play-out-ul Superligii, unde a înregistrat zero victori, zero egaluri, nouă eşecuri din nouă posibile şi golaveraj de 1-19.

Printre cei mai importanţi jucători care o vor părăsi pe CS Mioveni se numără vedetele Bogdan Rusu, care a evoluat în prima parte a stagiunii la FCSB, Nicolae Carnat, care a semnat deja cu campioana Farul Constanţa, Alexandru Greab, Guilherme Garutti, Adrian Scarlatache, Liviu Antal, Amine Benchaib şi Alex Buziuc.

Vlad Ţăranu, preparator fizic CS Mioveni: ”Nu ne-am făcut de râs. Oamenii din conducere sunt foarte pricepuţi”

”E problema la care suferim ca ţară. Am văzut şi la FC Argeş, numai copii nu sunt şi poate că dacă nu ar fi alţii din multe alte părţi, ar mai urca şi copiii noştri. Dar am văzut doi copii buni azi, Mateus, din spatele vârfului, care chiar a făcut un meci bun, şi Guţă.

Nu am avut suficientă încredere cel puţin în prima repriză, când ne-am hotărât să-l scoatem, au început să joace mai cu încredere. O să le dăm şansa în meciurile următoare.

A fost primul meci pentru mine, eu nu sunt antrenor, ci preparator fizic şi asta o să rămân, nu am niciun gând să fiu antrenor. Dar a fost o experienţă interesantă pentru mine. Ca joc, a fost o primă repriză destul de slabă, timoraţi.

A doua repriză, când am pus şi noi mingea jos şi copiii au prins un pic de încredere, iar dacă golul nu era anulat, nu-i vedeam bine.

Ne gândeam că nu va fi un galop de sănătate. Dar dacă ne gândim la prima repriză, putea fi. Dar ne-am ridicat la nivel cu copii, cu ce am putut.

O să ne axăm pe jucătorii români, după care urmează o reorganizare a clubului, nu e un capăt de ţară să retrogradezi, s-a terminat un ciclu de doi ani, e un lucru foarte mare ce s-a întâmplat la Mioveni, promovare şi menţinere şi uite că am ajuns în aproape ultimele etape cu şanse, ne-am bătut, atât s-a putut, nu-i nicio problemă.

Oamenii din conducerea clubului sunt foarte pricepuţi şi să ştiţi că Mioveniul va avea un cuvânt de spus la promovare.

Nu cred că putem găsi un moment exact unde s-a greşit, de la conducere până la antrenori şi jucători, inclusiv eu, toată lumea a avut un aport aici, cu mici sau mai mari greşeli. Până la urmă, cineva trebuia să pice. Nu ne-am făcut de râs”, declara interimarul Vlad Ţăranu, după meciul CS Mioveni - FC Argeş 0-2.

Afla mai multe despre: miovenisuperligaliga 2 

viewscnt
Articole similare