Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră! Vlad Chiricheş, la FCSB: ”Da, e adevărat”

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră! Vlad Chiricheş, la FCSB: ”Da, e adevărat”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a făcut un anunţ surprinzător şi doreşte să-l aducă pe Vlad Chiricheş (33 de ani) la FCSB, cu scopul a de cuceri titlul în sezonul următor.

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră! Vlad Chiricheş, la FCSB: ”Da, e adevărat”

Gigi Becali pregăteşte o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor în această vară şi este la un pas să-l readucă pe Vlad Chiricheş.

Căpitanul naţionalei României se află pe o pantă descendetă a carierei şi a avut un sezon extrem de dificil la Cremonese. 

A fost măcinat de accidentări, nu a avut ritm de joc şi, mai mult, retrogradează cu echipa din Cremona.

Dar salvarea poate veni de la Gigi Becali, care încearcă şi la anul, încă o dată, să aducă titlul la FCSB.

Iar pentru a îndeplini în sfârşit acest obiectiv, pe care îl aşteaptă din 2015 încoace, consideră că are nevoie şi de aportul şi experienţa lui Vlad Chiricheş.

Omul de afaceri a confirmat în urmă cu puţin timp interesul celor de la FCSB pentru fundaşul central ajuns la 33 de ani.

”(n.r. experienţa lui Chiricheş v-ar putea ajuta) Tu de unde ştii asta? A răsuflat cineva! Nu ştiu cine să fi răsuflat. Eu acum aştept un răspuns, îţi dai seama. Da, e adevărat”, a declarat Becali, conform ProSport.

Vlad Chiricheş a evoluat un sezon şi jumătate la FCSB (ianuarie 2012 - august 2013). A câştigat două trofee de campion al României cu gruparea roş-albastră (2012, 2013). A disputat 61 de meciuri, reuşind şi patru goluri şi două pase decisive.

Fundaşul central a fost cumpărat de Gigi Becali de la Pandurii Târgu Jiu cu 1,3 milioane de euro şi a făcut un profit uriaş de pe urma lui.

După numai un an şi jumătate, l-a cedat în Premier League, la Tottenham, cu suma de 9,5 milioane de euro, record la momentul respectiv pentru un jucător vândut din campionatul României.

Peste hotare, după perioada petrecută în Anglia, Chiricheş s-a mutat în 2015 în Italia, unde a jucat la Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

Pentru prima reprezentativă a României, unde este şi căpitan, apărătorul ajuns la 33 de ani a bifat 75 de meciuri.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvlad chiriches 

viewscnt
Articole similare