Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Petre ar fi la un pas de o revenire uluitoare în Superligă! Echipa care ar fi dispusă să îi mai ofere o şansă atacanului rămas liber de contract în iarnă

Adi Petre ar fi la un pas de o revenire uluitoare în Superligă! Echipa care ar fi dispusă să îi mai ofere o şansă atacanului rămas liber de contract în iarnă

Superliga

Comentarii

Adi Petre (25 de ani) ar fi la un pas de o revenire neaşteptată în Superligă. Atacantul este liber de contract din februarie, dar una dintre fostele sale echipe ar fi dispusă să îi mai ofere o şansă fostului internaţional de tineret.

După Campionatul European U21 din 2019, turneu la care a fost rezerva lui George Puşcaş, reuşind să marcheze un gol în trei apariţii, Adi Petre era considerat unul dintre cei mai promiţători atacanţi ai României.

Atacantul nu impresionase doar la selecţionata condusă pe atunci de Mirel Rădoi, ci şi în Liga 2, la UTA Arad, iar apoi la Esbjerg, în Danemarca, iar prestaţiile sale au fost de ajuns pentru a îl convinge pe Gigi Becali.

Adi Petre ar fi la un pas de o revenire uluitoare în Superligă

FCSB a achitat 800.000 de euro pentru a îl readuce pe Petre în România, dar transferul său la Bucureşti a fost un veritabil dezastru, mai ales în contextul sumei investite de vicecampioană.

Trei goluri şi o pasă decisivă a reuşit atacantul în tricoul roş-albastru, fiind împrumutat la Cosenza după doar jumătate de sezon, înainte de a fi lăsat liber de contract, la doar un an şi jumătate după ce semnase.

A urmat o revenire şi mai dezastruoasă la UTA: un gol în 15 partide a marcat Petre în al doilea mandat la Arad, înainte de a fi adus de Gică Hagi la Farul, unde atacantul a reuşit să îşi mai revină.

Vara trecută, după câteva meciuri jucate în tricoul campioanei, Adi Petre a făcut pasul în Grecia, dar a fost lăsat, din nou, liber de contract în iarnă, de Levadikos.

Echipa care ar fi dispusă să îi mai ofere o şansă atacanului

Nemaiputând să evolueze în acest sezon, întrucât deja jucase pentru două echipe, jucătorul de 25 de ani a stat pe bară în a doua parte a stagiunii, dar acum ar urma să primească o şansă nesperată.

Potrivit Aradon, Adi Petre ar fi extrem de aproape de o a doua revenire la UTA , care ar mai fi dispusă să îi ofere încă o şansă, în ciuda celui de al doilea mandat de coşmar avut la Arad.

Singura condiţie ca mutarea să se efectueze ar fi ca echipa pregătită de Mircea Rednic să reuşească să se salveze de la retrogradare, la barajul cu Gloria Buzău.

  • În sezonul 2016/2017, Adi Petre a reuşit să marcheze 28 de goluri în 29 de meciuri, în Liga 2, în tricoul UTA-ei
  • 400.000 de euro ar fi cota sa de transfer, potrivit transfermarkt

Afla mai multe despre: adi petre 

viewscnt
Articole similare