Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Becali s-a ţinut de cuvânt! Cinci jucători pleacă de îndată de la FCSB: ”La revedere, am încheiat! Mi-e teamă că îl ia Hagi pe el”

BREAKING | Becali s-a ţinut de cuvânt! Cinci jucători pleacă de îndată de la FCSB: ”La revedere, am încheiat! Mi-e teamă că îl ia Hagi pe el”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a luat o decizie extrem de drastică la FCSB, după ratarea titlului pentru al optulea an la rând. Patronul a anunţat, la doar două zile după înfrângerea cu Farul Constanţa, că cinci jucători urmează să plece de îndată de la echipă.

Pentru al optulea an la rând, cei de la FCSB au fost nevoiţi să urmărească cum o altă echipă câştiga campionatul, în timp ce ei rămân cu buza umflată, în ciuda investiţiilor patronului.

De această dată, campioana a fost decisă chiar la duelul direct dintre primele două clasate, duel direct pe care vicecampioana l-a condus cu 2-0, dar l-a pierdut cu 3-2.

”La revedere, am încheiat!”

Imediat după ratarea titlului, Gigi Becali a anunţat că urmează să ia mai multe decizii drastice, în special în ceea ce priveşte lotul de jucători, fiind de părere că mai mulţi roş-albaştri duc lipsă de ”bărbăţie”.

La o zi după ce a transmis că va tăia în carne vie, latifundiarul a dezvăluit că s-a ţinut de cuvânt şi că cinci jucători vor pleca de îndată, după finalul campionatului, când le expiră contractele.

Este vorba despre Joonas Tamm (31 de ani), Iulian Cristea (28 de ani), Vali Creţu (34 de ani), Boban Nikolov (28 de ani) şi Billel Omrani (29 de ani).

Latifundiarul ar fi dorit să se ”descotorosească” şi de Joyskim Dawa (27 de ani), dar camerunezul mai are un an de contract cu FCSB, astfel că stafful roş-albastru va încerca să îi remedieze carenţele.

Becali s-a ţinut de cuvânt

Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Am încheiat cu Tamm, cu Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Creţu. Am încheiat contractul cu ei. La Cristea, mi-e teamă că îl ia Hagi şi îl face fotbalist.

El face fotbalişti din nimic. Tu n-ai văzut? Până la urmă, o să le pun clauze, că le dau drumul liber, dar n-au voie să meargă la Farul. Glumesc, să se ducă băiatul.

Dawa are contract. Ce pot să-i fac? Rămâne, dar vom angaja pe cineva care să-i spună să paseze, să nu-i fie frică. Dawa e puternic şi ne bazăm pe el”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Pentru a suplini plecările din centrul apărării, Gigi Becali plănuieşte un transfer-bombă: revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB!

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare