Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima plecare importantă după titlul ratat de Borussia Dortmund. Fotbalistul negociază deja cu alte cluburi de top din Europa

Prima plecare importantă după titlul ratat de Borussia Dortmund. Fotbalistul negociază deja cu alte cluburi de top din Europagalerie foto

Borussia Dortmund

Comentarii

Clubul german Borussia Dortmund a confirmat că internaţionalul portughez Raphaël Guerreiro nu-şi va prelungi contractul, care expiră la 30 iunie.

Născut la Blanc-Mesnil (Seine-Saint-Denis), Guerreiro s-a remarcat mai întâi la Caen şi apoi la Lorient, înainte de a ajunge la Dortmund în 2016, unde a evoluat în 224 de partide. Fundaşul stânga are 63 de selecţii pentru Portugalia, alături care a câştigat Euro 2016.

Dortmund a anunţat şi plecarea atacantului central francez Anthony Modeste (35 de ani), care suplinea absenţa lui Sebastien Haller, care a suferit o tumoare testiculară la începutul sezonului, dar care a revenit pe teren în acest an. Nici fundaşul dreapta Felix Passlack şi mijlocaşul Mahmoud Dahoud nu-şi vor prelungi contractele la Dortmund, care a ratat sâmbătă titlul în Bundesliga, după ce a obţinut doar o remiză, pe propriul teren, scor 2-2, cu Mainz.

În vârstă de 29 de ani, Guerreiro urmează să ajungă la un alt club din Liga Campionilor. Inter Milano şi Atlético Madrid negociază deja pentru transferul fotbalistului portughez.

Afla mai multe despre: dortmundbundesligabayern 

viewscnt
Articole similare