You are here:

Surpriză în Superligă. Rapid a confirmat transferul fotbalistului dat afară de Gigi Becali de la FCSB

Surpriză în Superligă. Rapid a confirmat transferul fotbalistului dat afară de Gigi Becali de la FCSB

Rapid

Comentarii

Rapid a realizat cel de-al doilea transfer pentru sezonul următor, reuşind să obţină semnătura fotbalistului dat afară de FCSB, Răzvan Oaidă.

“Mă bucur să mă aflu aici. Pentru mine este o emoţie specială, o bucurie. Mă bucur să fiu în Giuleşti.

Când a venit oferta de la Rapid am fost încântat, am primit foarte bine această ofertă. Impresarul meu m-a contactat, mi-a spus despre ce este vorba. M-a încercat un sentiment aparte în momentul în care am decis să merg la o rivală a fostei echipe. Cunosc acest club, ştiu că este un club foarte mare. Acesta este lucru care m-a motivat foarte tare.

Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să mă accepte, să mă primească bine. Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100% şi, cu siguranţă, voi face acelaşi lucru şi în Giuleşti. Am dorinţa de a reuşi să bucur suporterii şi să obţinem rezultate.

Îmi aduc aminte şi acum primul meci pe care l-am jucat împotriva Rapidului pe Giuleşti. A fost o atmosferă incredibilă, incendiară. Pot să spun, cu toată sinceritatea, că a fost de două ori mai dificil să jucăm aici decât pe Arena Naţională sau pe un alt stadion.

Faptul că Adrian Mutu este antrenorul echipei m-a influenţat foarte tare. A fost antrenorul meu şi la naţionala de tineret. A fost un fotbalist excepţional, este un antrenor la fel de bun şi asta m-a ajutat să iau această decizie şi să fac pasul acesta.

Mă bucur să fiu aici. Sper ca suporterii să mă accepte şi să ne susţină necondiţionat. Vom face tot ceea ce ţine de noi să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Oaidă pentru fcrapid.ro.

  • Oaidă a semnat un contract valabil până în 2025 cu Rapid

Născut la Petroşani, mijlocaşul a făcut ultimii ani de juniorat în Anglia, la Wolves, dar şi la Brescia, în Italia, de unde a revenit în ţară, la FC Botoşani, în 2017.

După două sezoane în Moldova, Oaidă a fost cumpărat de FCSB, pentru 700.000 de euro, unde a evoluat în ultimii patru ani.
De asemenea, mijlocaşul central a bifat prezenţe pentru naţionalele de juniori şi de tineret ale României, de la U17 până la U21.

Afla mai multe despre: fcsbrapidrazvan oaidagigi becali 

viewscnt
Articole similare