Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga, ultimatum pentru Dan Petrescu: ”Nu veţi mai vedea asemenea scene la CFR. Trebuie să producem fotbal, nu frustrări”

Nelu Varga, ultimatum pentru Dan Petrescu: ”Nu veţi mai vedea asemenea scene la CFR. Trebuie să producem fotbal, nu frustrări”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) este în aceste zile în centrul mass-media prin scenele în care a fost protagonist la finalul meciului CFR Cluj - Farul, scene care au ajuns şi la Nelu Varga. Acesta a avut un mesaj clar pentru antrenorul echipei.

CFR Cluj a pierdut ulitmul său joc din acest sezon din play-off-ul Superligii, cu Farul, scor 1-2, iar la finalul meciului a fost scandal mare în Gruia.

Nelu Varga, prima reacţie după haosul produs de Dan Petrescu: ”Nu veţi mai vedea asemenea scene la CFR. Trebuie să producem fotbal, nu frustrări”

În mijlocul evenimentelor - Dan Petrescu. Antrenorul clujenilor a făcut o criză de nervi, şi-a bruscat un jucător, a înjurat şi a fost la un chiar să sară la bătaie. Cu greu a putut fi calmat.

Nelu Varga, finanţatorul clubului din Bănie, a oferit prima reacţie cu privire la incidentele ce au avut loc aseară, după eşecul CFR-ului în faţa noii campioane a României.

”Îmi cer scuze în nume personal şi al clubului CFR Cluj petru incidentele de aseară. Nu aceasta este imaginea CFR Cluj. Indiferent de presiune, trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul. Felicit echipa Farul Constanţa pentru titlul de campioană şi pentru modul în care a jucat aseară la Cluj.

Acesta este drumul. Aceasta este calea, calea fotbalului, calea corectitudinii sportive cu orice preţ. Dacă ne abatem de la ea, pierdem şi esenţa fotbalului, esenţa unui club precum CFR Cluj. Ne pierdem identitatea, ceea ce este infinit mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat.

Vă asigur că, atât timp cât voi fi eu patron, nu veţi mai vedea asemenea scene la CFR, indiferent de cât am fi de supăraţi, indiferent dacă am avut dreptate sau nu. Trebuie să producem fotbal, nu frustrări. Forţa CFR Cluj!”, a declarat Varga, conform Fanatik.

În ciuda eşecului suferit, CFR Cluj a profitat de înfrângerea celor de la Universitatea Craiova cu Sepsi, scor 0-1, şi s-a calificat la finala barajului pentru Conference League, cu U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescudan petrescu scandalnelu varga 

viewscnt
Articole similare