Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii lui Sepsi şi-au luat rămas bun de la Bergodi cu un gest minunat. Moment emoţionant în Bănie, într-un cadru diferit faţă de tensiunile din Gruia

VIDEO | Jucătorii lui Sepsi şi-au luat rămas bun de la Bergodi cu un gest minunat. Moment emoţionant în Bănie, într-un cadru diferit faţă de tensiunile din Gruia

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Cristiano Bergodi (58 de ani) şi-a încheiat mandatul la Sepsi în cel mai frumos mod posibil. Antrenorul italian a fost asaltat de jucătorii echipei după marcarea golului victoriei cu Universitatea Craiova.

Sepsi şi Universitatea Craiova s-au întâlnit în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Dacă pentru covăsneni meciul nu a avut nicio miză sportivă, în schimb, pentru olteni ar fi putut însemna totul. Erau nevoiţi să învingă pentru a mai avea o şansă la cupele europene.

VIDEO | Jucătorii lui Sepsi şi-au luat rămas bun de la Cristiano Bergodi cu un gest minunat. Fotbalul românesc avea nevoie şi de momente ca în Bănie, nu doar ca cele din Gruia

Şi ar fi reuşit acest demers, coroborat şi cu eşecul suferit de CFR Cluj cu Farul (1-2), dacă ar fi câştigat cu Sepsi. Dar partida din Bănie a avut o cu totul altă soartă.

Oaspeţii au câştigat chiar în ultimul minut al prelungirilor meciului, prin Marius Ştefănescu. Iar ce a urmat după marcarea golului arată şi o altă faţă a fotbalului românesc, total opusă faţă ceea ce s-a întâmplat în Gruia, cu Dan Petrescu în prim plan.

Golul reuşit de Marius Ştefănescu i-a descătuşat pe jucătorii lui Sepsi, care au sprintat spre banca tehnică şi l-au îmbrăţişat pe Cristiano Bergodi. Acesta se afla la ultimul său meci ca antrenor al lui Sepsi.

Gestul l-a emoţionat profund pe tehnicianul italian, care a spus tot cea avea pe inimă la finalul jocului de pe ”Ion Oblemenco”.

”A fost o mare bucurie că au venit băieţii la mine. Mă bucur, s-au spus multe lucruri inexacte despre vestiar. Dar aţi văzut că au venit şi m-am bucurat mult”, a declarat antrenorul italian, după meci.

Cristiano Bergodi a fost instalat la conducerea tehnică a lui Sepsi la data de 10 octombrie 2021 şi a părăsit corabia la finalul acestui sezon. 

Italianul este cel mai de succes antrenor din istoria covăsnenilor, acolo unde lasă în urma trei trofee: două Cupe ale României şi o Supercupă a României.

Afla mai multe despre: bergodisepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare