Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă m-aş întoarce în România?” Cristiano Bergodi şi-a încheiat mandatul la Sepsi cu o victorie şi e gata de o nouă provocare

”Dacă m-aş întoarce în România?” Cristiano Bergodi şi-a încheiat mandatul la Sepsi cu o victorie şi e gata de o nouă provocare

Fotbal intern

Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus, duminică seară, în Bănie, contra Universităţii Craiova, scor 1-0, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Cristiano Bergodi s-ar întoarce oricând în România: ”De ce nu?”

Cristiano Bergodi şi-a terminat mandatul de la Sepsi cu o victorie mare, pe terenul Universităţii Craiova. Italianul se desparte de covăsneni după doi ani de colaborare, însă nu ar refuza o nouă provocare din România, în continuare.

  • La Sepsi, Cristiano Bergodi a reuşit să cucerească trei trofee: două Cupe ale României şi o Supercupă a României.

Sepsi a terminat sezonul de Superligă pe locul 6, însă va juca în preliminariile Conference League, datorită cuceririi Cupei României, la penalty-uri, contra celor de la Universitatea Cluj.

A fost o mare bucurie că au venit băieţii la mine (n.r. - după gol) şi mă bucur pentru că s-au spus multe lucruri inexacte, despre vestiar. Îi felicit pentru victorie, au făcut un joc bun, mă bucur pentru ei. 

Am ajuns la opt puncte, cum a vrut patronul. Nu credeam că putem să facem un meci atât de bun. Gestul băieţilor este cea mai mare bucurie. 

Am jucat cum aţi văzut. Şi Farul a jucat. În fotbal, uneori se vorbeşte...nu vreau să spun un cuvânt vulgar, dar se spun mult. Probabil ei au simţit presiunea meciului. Nu au jucat cu continuitate, n-au avut fluiditate. Au greşit pasele. Au schimbat jocul, sistemul, au făcut tot posibilul, dar noi am fost într-o seară de graţie. 

Am jucat 120 de minute trei zile în urmă şi este un lucru extraordinar, dar am unul dintre cei mai buni preparatori fizici din România.

De ce plec? Plec pentru că am nevoie de o provocare. Am simţit că am dat totul. Pot da mai mult, pentru că sunt sigur de munca mea, am încredere în ce fac, dar am nevoie de o altă provocare. Nu m-am certat cu nimeni. Mâine mă duc să mănânc ceva cu Laszlo (n.r. - Dioszegi) şi Atilla (n.r. - Hadnagy) şi apoi plec la Roma. 

Da. De ce nu? Momentan nu am primit nicio ofertă, dar mă bucur că sunt apreciat şi vom vedea. Am nevoie de o altă provocare”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

VIDEO: Rezumat Universitatea Craiova - Sepsi 0-1

 

Afla mai multe despre: universitatea craiova - sepsibergodi 

viewscnt
Articole similare