Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, după eşecul dureros cu Sepsi: ”E un sezon ratat pentru noi! Toată lumea este dezamăgită”

Andrei Ivan, după eşecul dureros cu Sepsi: ”E un sezon ratat pentru noi! Toată lumea este dezamăgită”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a pierdut, surprinzător, acasă, duminică, contra celor de la Sepsi, scor 0-1 (0-0), în ultima etapă a play-off-ului Superligii, sezonul 2022/2023.

  • Unicul gol al partidei a fost marcat de către Marius Ştefănescu, în minutul 90+4.

Andrei Ivan, după înfrângerea cu Sepsi: ”Este un sezon ratat!”

Dacă Universitatea Craiova ar fi câştigat partida cu Sepsi, ar fi terminat pe poziţia a treia a play-off-ului şi ar fi jucat contra rivalei FC U Craiova 1948, în barajul pentru ultimul loc pentru preliminariile Conference League.

Nu s-a întâmplat acest lucru, iar oltenii recunosc faptul că sunt în faţa unui sezon foarte slab, în care nu s-au ratat principalele obiective.

Nu am avut un start de meci prea bun, am fost penibili, nu am jucat, nu am fost noi. Nu ştim nici noi de ce. Probabil pentru unii jucători, presiunea este prea mare şi nu fac faţă.

Nu m-am gândit de loc la meciul Farului. M-am gândit că trebuie să câştigăm azi. E un sezon ratat pentru noi, pentru că nu jucăm în Conference League, nu suntem nici pe podium şi nu ne-am mulţumit suporterii.

Nu este treaba mea, cei din club vor decide ce vor face. Trebuie să arătăm mai bine şi să ne batem pentru titlu. Pentru toată lumea e dezamăgire”, a declarat Andrei Ivan, la finalul partidei cu Sepsi.

VIDEO: Rezumat Universitatea Craiova - Sepsi 0-1

Afla mai multe despre: andrei ivancraiova - sepsi 

viewscnt
Articole similare