Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am auzit un zvon că se orientează spre Bergodi". Echipa care ar fi pe urmele celui mai de succes antrenor din istoria lui Sepsi | EXCLUSIV

”Am auzit un zvon că se orientează spre Bergodi". Echipa care ar fi pe urmele celui mai de succes antrenor din istoria lui Sepsi | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Cristiano Bergodi (58 de ani) este liber de contract, dar este la mare căutare în Superligă, acolo unde este dorit chiar de una dintre cele mai recente adversare.

Cristiano Bergodi este cel mai nou antrenor dn fotbalul românesc rămas fără echipă.

Anunţul despărţirii dintre tehnicianul italian şi Sepsi a fost făcut oficial sâmbătă, 27 mai, cu doar o zi înaintea ultimei etape din play-off-ul Superligii.

Liber de contract în acest moment, Cristiano Bergodi priveşte către noi angajamente, iar unul dintre ele se pare că vine tot din Superligă.

Deşi a dovedit că are calitate şi îşi cunoaşte foarte bine meseria de antrenor, dovadă fiind şi cele trei trofee pe care le-a lăsat în vitrina lui Sepsi, Bergodi nu a mai dorit să continua la formaţia din Sfântu Gheorghe.

”Am auzit un zvon că se orientează spre Bergodi". Echipa care ar fi pe urmele antrenorului care a umplut vitrina lui Sepsi cu trei trofee | EXCLUSIV

Salvarea acestuia poate veni de unde se aştepta mai puţin, chiar de la echipa pe care a învins-o în finala Cupei României, la loviturile de departajare, anume U Cluj.

Această mutare ar fi posibilă în cazul în care Ioan Ovidiu Sabău ar decide să nu mai continue pe banca clujenilor, susţine Viorel Moldovan. 

”Din ce am auzit eu, se zvoneşte că în cazul în care Neluţu Sabău nu va continua, U Cluj se orientează spre Bergodi", a declarat Moldovan, la Orange Sport.

Iar scenariul pare plauzibil. Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat destul de afectat de finala pierdută în Cupa României, iar semnalele nu ar fi pozitive pentru conducerea lui U Cluj.

Prin urmare, locul lui Sabău ar urma să fie luat de Bergodi, care a mai pregătit-o la un moment dat chiar pe rivala CFR Cluj, în perioada 5 octombrie 2006 - 25 mai 2007.

Bergodi a fost instalat la conducerea tehnică a lui Sepis la data de 10 octombrie 2021 şi a părăsit corabia la finalul acestui sezon. Italianul a lăsat în urma sa la Sepsi trei trofee: două Cupe ale României şi o Supercupă a României.

Afla mai multe despre: bergodisepsiu cluj 

viewscnt
Articole similare