Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf şi Răzvan Lucescu, posibili adversari pentru Sepsi în Europa. Pe cine poate întâlni echipa lui Cristiano Bergodi

Reghecampf şi Răzvan Lucescu, posibili adversari pentru Sepsi în Europa. Pe cine poate întâlni echipa lui Cristiano Bergodi

Superliga

Comentarii

Sepsi a câştigat Cupa României după ce s-a impus în faţa Universităţii Cluj la lovituri de departajare, scor 5-4, după ce la finalul celor 120 de minute scorul a fost 0-0.

Graţie succesului din Cupă, Sepsi va reprezenta România în UEFA Conference League pentru a treia oară consecutiv. În sezonul de debut al lui Sepsi în competiţiile europene, echipa antrenată de Cristiano Bergodi a cedat în turul doi contra slovacilor de la Spartak Trnava, iar în următorul an, covăsnenii au fost eliminaţi de Djurgardens în turul trei după ce anterior au trecut de Olimpia Ljubljana.

Neftchi Baku şi PAOK, printre posibilii adversari ai lui Sepsi

Sepsi îşi va afla adversarul din turul doi din UEFA Conference League pe 21 iunie. Covăsnenii nu vor fi capi de serie din cauza coeficientului scăzut ( 4.100 de puncte).

Sepsi poate da piept cu adversari de temut precum: Club Brugge, echipă ce a ajuns în optimile Ligii Campionilor, Gent, Plzen, Besiktas, echipă la care evoluează Alexandru Maxim, PAOK, formaţia pregătită de Răzvan Lucescu, Neftchi Baku, echipa la care antrenează Laurenţiu Reghecampf sau Legia Varşovia.

Dacă soarta îi surâde echipei pregătite de Cristiano Bergodi, Sepsi poate întâlni adversari mai accesibili precum: Dudelange, echipă ce a eliminat-o pe CFR Cluj din Europa League în urmă cu cinci ani, Shkendija, Linfield, Alashkert sau Dunjaska Streda. 

PAOK Salonic a terminat campionatul în Grecia pe locul patru cu 67 de puncte, la 16 lungimi distanţă de liderul AEK. În Azerbaijan, Neftchi Baku este sigură că se va clasa pe locul trei, cu o etapă rămasă de disputat.

Afla mai multe despre: sepsireghecampfrăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare