Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie savuroasă lui Dică, după ce Becali s-a învinuit pentru schimbările făcute în Farul - FCSB: ”El nu se schimbă, doar jucătorii” | VIDEO EXCLUSIV

Reacţie savuroasă lui Dică, după ce Becali s-a învinuit pentru schimbările făcute în Farul - FCSB: ”El nu se schimbă, doar jucătorii” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică (43 de ani) a avut o reacţie savuroasă, după ce moderatorul Dan Udrea i-a reprodus declaraţiile făcute de Gigi Becali după Farul Constanţa - FCSB 3-2, prin care a recunoscut că a greşit schimbările.

FCSB a avut un avantaj de două goluri în ”finala” campionatului, dar a ajuns să îl risipească şi să îi ofere titlul pe tavă Farului, în penultima etapă a play-off-ului.

Vicecampioana a avut o evoluţie de excepţie în prima parte a primei reprize, dar, uşor, uşor, s-a retras, iar ”marinarii” i-au pedepsit pe jucătorii pregăiţi de Elias Charalambous.

”Nu s-a schimbat nimic, doar se schimbă jucătorii, atât”

Mulţi experţi au sugerat că de învinuit ar fi schimbările efectuate de FCSB, concret, Gigi Becali, care a şi recunoscut că el a decis mutările făcute în partea secundă.

Patronul FCSB şi-a făcut ”mea culpa” pentru introducerile în teren ale lui Iulian Cistea şi Andrei Cordea, jucători despre care consideră că au ”îngropat-o” pe FCSB la Ovidiu.

Întrebat, în direct la Orange Sport, dacă este de părere că Gigi Becali se va schimba, Nicolae Dică a răspuns, convins, că acesta va rămâne mereu la fel, doar jucătorii nu.

Fostul antrenor al vicecampioanei a început să zâmbească până la urechi după ce moderatorul Dan Udrea i-a reprodus declaraţiile făcute de Becali, în timp ce Florin Lovin a ridicat un semn de întrebare: dacă nu s-a plictisit patronul vicecampioanei să intervină la echipă.

Reacţie savuroasă lui Dică, după ce Becali s-a învinuit pentru schimbările făcute în Farul - FCSB

Udrea: Credeţi că ce i s-a întâmplat lui Becali îl va schimba? În sensul că... chiar el a spus <<eu am făcut schimbările, am greşit că l-am băgat pe Cristea, că l-am băgat pe Cordea>>.

Dică: Da?

Udrea: Da, a zis... sau credeţi că lucrurile vor continua la fel? Ce crezi? Mai ales că ai şi lucrat cu el şi îl cunoşti

Dică: Eu ştiu cum am lucrat, nu vreau să comentez cum am lucrat eu sau cum lucrează alţii sau cum au lucrat alţii înaintea mea. Nu cred că se schimbă, mai ales că a zis şi că bagă mai mulţi bani

Udrea: Faptul că bagi mai mulţi bani nu înseamnă automat că trebuie să rămâi la imixtiune, adică una cu cealaltă...

Dică: Păi, nu s-a schimbat nimic, doar se schimbă jucătorii, atât.

Lovin: Nu înţeleg, nu a obosit? Serios, chiar oboseşti să faci lucrurile în felul ăsta. În primul rând, ori vezi fotbalul ca pasiune, ori ca business. El, din ambele... oricum dă cu piciorul la amândouă.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare