Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De nerecunoscut”. I-au ajuns criticile lui Becali! Fotbalistul distrus de latifundiar, de la FCSB, în LaLiga: ”Jucător foarte bun” | EXCLUSIV

”De nerecunoscut”. I-au ajuns criticile lui Becali! Fotbalistul distrus de latifundiar, de la FCSB, în LaLiga: ”Jucător foarte bun” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Florin Lovin (41 de ani) a vorbit, în dialog cu moderatorul Dan Udrea, despre un fost coleg al său de la FCSB, Tiago Gomes (37 de ani), care a ajuns în LaLiga la doar un an după ce a fost dat afară de Gigi Becali.

Practicile lui Gigi Becali de la FCSB nu sunt nimic nou. Latifundiarul critică public jucători încă de când a preluat clubul şi va continua să o facă până îl părăseşte.

Iulian Cristea este ultima ”victimă” a latifundiarului, deşi majoritatea roş-albaştrilor au fost făcuţi praf de patron pe parcursul acestei stagiuni, din diverse motive.

”Nu îl mai recunoşteam”

În direct la Orange Sport, moderatorul Dan Udrea a amintit de cazul lui Tiago Gomes, un mijlocaş central crescut de Benfica, sosit la FCSB în vara lui 2008.

Gigi Becali a plătit 300.000 de euro doar pentru a îl împrumuta pe lusitan, dar a decis să nu îl achiziţioneze definitiv, ci să îl dea afară, după doar un sezon.

Acesta a făcut apoi pasul la Hercules Alicante, în liga a doua a Spaniei, alături de care a promovat în LaLiga în primul sezon.

În direct la Orange Sport, Lovin a vorbit la superlativ despre fostul său coleg, iar acesta şi Dan Udrea au evidenţiat efectele negative pe care le are Becali asupra jucătorilor pe care îl disutrge.

I-au ajuns criticile lui Becali

Udrea: Adrian Ilie adusese la FCSB un mijlocaş central, Tiago (n.r. Gomes).

Lovin: Da, îl ştiu, am jucat cu el, îmi plăcea de el.

Udrea: După câteva luni, Adrian Ilie zice <<bă, nu îl mai recunoşteam, pentru că îl văzusem în Portugalia, juca maxim din două atingeri>>. Aici, când a văzut că Becali începe să îl critice că greşeşte, a început să nu mai rişte, să facă trei-patru atingeri, ca să dea pase, era de nerecunoscut... el juca altceva, raportat la ce zicea patronul.

Lovin: Da, şi de la noi, a plecat la Alicante, în liga a doua, şi a promovat cu Alicante în... (n.r. LaLiga).

Udrea: Da, jucător bun, şi mie mi-a plăcut.

Lovin: Foarte, foarte bun, da. Dar asta ţine de încredere, de încrederea pe care trebuie să o ai în antrenor, că ce îţi spune e ok, şi să nu se bage nimeni, ca să poţi să îţi faci treaba. Tu, ca jucător, intri în teren, ai greşit o pasă şi ştii că la pauză eşti schimbat.

  • Tiago Gomes s-a retras din activitate în ianuarie 2019, deşi nici nu împlinise 34 de ani încă.

Afla mai multe despre: tiago gomes 

viewscnt
Articole similare