Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiricheş, o variantă fezabilă pentru FCSB? ”Ar face o greşeală / Eu cred că joacă la pas” | EXCLUSIV

Chiricheş, o variantă fezabilă pentru FCSB? ”Ar face o greşeală / Eu cred că joacă la pas” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După anunţul făcut de Gigi Becali în legătură cu revenirea lui Vlad Chiricheş (33 de ani) la FCSB, Florin Motroc şi Basarab Panduru au dezbătut, în direct la Orange Sport, dacă transferul căpitanului echipei naţionale înapoi în Superligă ar reprezenta o mutare inteligentă pentru cele două părţi.

Marţi, Gigi Becali a anunţat că plănuieşte un transfer-bombă la FCSB! Latifundiarul ţinteşte revenirea lui Vlad Chiricheş la echipă, la 10 ani de când românul a fost vândut lui Tottenham.

Latifundiarul tocmai i-a dat afară pe doi dintre fundaşii centrali ai echipei sale, pe Joonas Tamm şi Iulian Cristea, şi are în vedere şi o posibilă despărţire de Joyskim Dawa.

Aşadar, Becali a pus ochii pe Chiricheş, iar, în direct la Orange Sport, Florin Motroc şi Basarab Panduru au dezbătut dacă mutarea ar fi una inteligentă pentru cele două părţi.

”Ar face o greşeală să se întoarcă”

Fostul jucător de la Rapid a avertizat în legătură cu riscurile aducerii un fotbalist precum căpitanul echipei naţionale la FCSB, care se accidentează constant şi lipseşte bune perioade de timp.

Cred că ar face o greşeală să se întoarcă în ţară. Faptul că el a avut problemele astea pe care le are în ultima perioadă, legate de accidentări, e un semn mare de întrebare vizavi de orice echipă care şi l-ar dori.

Şi el, când ţi e lumea mai dragă, poate să te lase. Dar, dacă e sănătos, ar fi un jucător important. Ce garanţii ai că joacă un meci sau 30? Sunt probleme multe de analizat când te uiţi la jocul unui jucător”, a declarat Florin Motroc, la Orange Sport.

Chiricheş, o variantă fezabilă pentru FCSB?

Basarab Panduru este, însă, de părere că mutarea ar fi o veritabilă lovitură pentru FCSB şi că Gigi Becali ar trebui să îi ofere chiar şi un salariu lunar de 30.000 de euro fundaşului.

E titularul naţionalei, de ce nu ar juca de la 33 de ani la 38 în România? Poate vine să întoarcă FCSB-ului ce i-a dat FCSB <<vreau să întorc ce mi-a dat, mă duc şi joc la FCSB>>.

Eu cred că joacă la pas, că nu ar avea problemă. Dacă dai 30.000... poţi să dai. Crezi că în Serie B are (n.r. 30.000 de euro salariu)?”, a spus Basarab Panduru.

Motroc a încheiat prin a puncta că dacă revine la FCSB, atunci Chiricheş cu siguranţă nu o face pentru bani.

Nu cred că ar veni pentru bani, dacă vine. Problemele musculare, dacă sunt recidive, pe aceeaşi zonă, dispare elasticitate musculară”, a mai spus antrenorul.

Afla mai multe despre: vlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare