Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul român care a câştigat trofee în afară, dar este ignorat complet de echipele din Superligă: ”Am 400 de meciuri, 250 de victorii, campionate, supercupe” | EXCLUSIV

Antrenorul român care a câştigat trofee în afară, dar este ignorat complet de echipele din Superligă: ”Am 400 de meciuri, 250 de victorii, campionate, supercupe” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat special în studioul Orange Sport, Florin Motroc (55 de ani) a dezvăluit că se află în vacanţă în România, cât timp aşteaptă o ofertă din Golf. Antrenorul a reuşit mari performanţe în ţările arabe, dar este ignorat complet de echipele din Superligă.

Plecat în Golf, pentru prima dată, în urmă cu aproape 14 ani, Florin Motroc a reuşit să lege o carieră de succes în ţările arabe, dar performanţele sale nu au însemnat nimic pentru echipele din Superligă, chiar dacă oferte din alte părţi nu au ezitat să apară.

Deşi are cupe şi campionate câştigate alături de echipe din Oman, Bahrain sau Iordania, fostul jucător al Rapidului nu a primit nicio propunere din România şi nu are, la momentul actual, nicio cale de a reveni în fotbalul nostru.

S-a zis că sunt un antrenor învechit, că am metodele lui Hizo şi Florin Marin”

Invitat special în studioul Orange Sport, Motroc a recunoscut că nu este ”băgat în seamă” de formaţiile din Superligă şi că plănuieşte să revină în Golf imediat ce va primi o ofertă pe placul său.

Antrenorul de 55 de ani a vorbit despre CV-ul său şi performanţele din cariera de antrenor, dar a punctat că acestea nu au atras atenţia vreunei echipe din România.

Florin Motroc, ignorat de echipele din Superligă

Sunt între joburi, într-o pauză, am venit în ţară de vreo lună şi jumătate, m-am întors din Bahrain şi aştept acum să mă întorc în Golf. (n.r. tot acolo?) Mai mult ca sigur, că aici văd că nu sunt compatibil cu ce se întâmplă prin fotbalul românesc.

Adică rezultatele mele nu spun nimic şi, în condiţiile astea, mi-e foarte greu să reuşesc să mă regasesc undeva în fotbalul nostru. (n.r. ai rezultate acolo) Ca principal, am fost şi secund, cu domnul Mulţescu şi domnul Sighitiu.

Aproape 400 de meciuri în Golf, ca principal, şi în jur de 250 de victorii, adică sunt un antrenor care nu a antrenat echipe precum Hilal, am antrenat echipe mai modeste şi totuşi am o rată de câştig destul de mare, ţinând cont de ce fel de echipe...

Campionate, supercupe câştigate, una chiar împotriva lui Balaci, Dumnezeu să îl odihnească, în Oman, am jucat contra unor antrenori grei, Preud'homme, Thomas Doll, Zlatko Dalic, pe care l-am şi bătut, la Faisaly, în 2011.

4-1 i-am dat, nu ştia pe unde să scoată cămaşa. Şi, ulterior, el a ajuns unde a ajuns şi eu am ajuns în Iordania. (n.r. ai vreo explicaţie?) Au fost discuţii, la un moment dat, am rămas surprins.

Acum vreo doi-trei ani, a fost vehiculat pe undeva numele meu şi s-a zis că sunt un antrenor învechit, că am metodele lui Hizo şi Florin Marin. Nu ştia nimeni ce metode am.

Eu chiar, culmea, am foarte multe antrenamente puse pe Youtube, am pregătire întreagă pusă, dintr-un cantonament cu o echipă din Kuweit, în Egipt, toată perioada de pregătire din vară.

Deci se pot vedea, nu am avut secrete. Dar nu e de ajuns. Nu mai spun că am terminat o şcoală, am Doctorat în Educaţie Fizică şi Sport, am predat în facultate ca asistent şi lector, şi conferenţiar universitar”, a declarat Florin Motroc, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin motroc 

viewscnt
Articole similare