Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nico, dacă nu plec afară, vin în Giuleşti". Fotbalistul care a comis gafa campionatului la FCSB se poate transfera la Rapid

"Nico, dacă nu plec afară, vin în Giuleşti". Fotbalistul care a comis gafa campionatului la FCSB se poate transfera la Rapid

FCSB

Comentarii

Rapid Bucureşti caută noutăţi pentru echipa cu care Adrian Mutu trebuie să atace primele locuri în sezonul următor al Superligii. Una dintre ţinte este de la FCSB şi poate fi gratis.

Rapid vrea să-l transfere pe fotbalistul care a ajuns la naţională de la FCSB

Sezonul s-a terminat dezamăgitor atât pentru FCSB, cât şi pentru Rapid Bucureşti, care nu şi-au atins obiectivele în actuala stagiune. Dacă echipa finanţată de Gigi Becali a trecut pe lângă titlu, giuleştenii lui Adi Mutu n-au ajuns în finala Cupei României şi au fost la mare distanţă de primele locuri. 

Însă, din anul următor urmează schimbări la ambele grupări. Gigi Becali a anunţat investiţii masive la FCSB, pentru a anula avantajul lui Gică Hagi, care a cucerit tilul cu Farul Constanţa, în timp ce Rapid Bucureşti vrea un lot întărit. 

Iar unul dintre jucătorii la care Gigi Becali a renunţat de la FCSB poate fi bun pentru Rapid Bucureşti. 

Lui Iulian Cristea (28 de ani) i s-a reziliat contractul la FCSB şi poate fi transferat de Rapid Bucureşti, conform Fanatik

Fundaşul central, care a suferit o accidentare gravă la naţională în actuala stagiune, poate schimba cartierul. Iulian Cristea a fost găsit vinovat pentru titlul cucerit de Farul Constanţa, după ce a greşit la golul de 3-2 de la Ovidiu, atunci când a pasat greşit la o ieşire din apărare. 

Liber de contract, fundaşul central din Mediaş e la mare căutare, iar pe fir a intrat şi Rapid Bucureşti. 

"Nico, dacă nu plec afară, vin în Giuleşti", i-ar fi transmis Iulian Cristea preşedintelui de la Rapid Bucureşti, Daniel Niculae, conform sursei citate. 

În acest moment, titularii lui Adrian Mutu sunt Cristian Săpunaru şi Dragoş Grigore, care şi-au prelungit contractul cu Rapid. 

Basarab Panduru crede că inclusiv Gică Hagi poate intra pe fir

"Tare îmi e că îl ia Hagi şi să vezi dup-aia ce fundaş o să fie. Şi s-ar putea să ajungă. Cristea şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat la FCSB. Ţi-a depăşit orice aşteptare.

Nu te aşteptai la Cristea ăla de la Gaz Metan să ajungă în situaţia asta, să fie numărul unu în apărare la FCSB, să fie la echipa naţională.

Băiatul ăsta s-a depăşit pe el de când a venit la FCSB. Mie mi se pare şi un băiat foarte corect, adică face ce poate. Nu e vreun megastar, dar şi-a făcut de fiecare dată treaba.”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: fcsbrapid bucurestiiulian cristeaiulian cristea transfer rapid bucurestigigi becali 

viewscnt
Articole similare