Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică s-a implicat pentru transferul starului lui U Cluj la FCSB! "Da". Are mai multe goluri decât Miculescu şi Omrani la un loc

EXCLUSIV | Dică s-a implicat pentru transferul starului lui U Cluj la FCSB! "Da". Are mai multe goluri decât Miculescu şi Omrani la un loc

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor al FCSB, Nicolae Dică, cel cu care echipa a parcurs grupa de Conference League, a dezvăluit că un jucător de la U Cluj, implicat în finala Cupei României, s-a aflat pe radarul echipei finanţate de Gigi Becali.

Dică a propus transferul lui Thiam la FCSB, titularul din finala Cupei României

Nicolae Dică a început sezonul pe banca FCSB, cu care a jucat în Europa, şi l-a terminat pe banca lui CS Mioveni, cu o etapă înainte ca echipa să retrogradeze matematic din Superliga. Susţinut până la un punct de finanţatorul Gigi Becali, el a dorit transferul unui atacant care s-a făcut remarcat în acest sezon al Superligii. 

Înainte ca senegalezul Mamadou Thiam (28 de ani) să semneze cu U Cluj, cu care joacă finala Cupei României împotriva lui Sepsi, de la 20:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, atacantul putea ajunge la FCSB

Nicolae Dică s-a implicat pentru transferul lui Thiam, dar în cele din urmă fotbalistul s-a dus în Ardeal. 

"Da, Sepsi pare favorită, dar U Cluj are jucători buni de la mijloc în sus, cu Nistor, Thiam. 

Am vrut să-l aduc pe Thiam la Steaua (n.r. - FCSB), înainte de a ajunge la U Cluj, da", a declarat principalul care le-a condus pe FCSB şi CS Mioveni în acest sezon. 

Ultimul act al Cupei României a fost prefaţat şi de Florin Lovin, fostul coleg al lui Nicolae Dică. 

"Cred că Sepsi e favorită şi e bine să câştige şi acum, că am văzut că Gigi Becali a declarat că obiectivul e Cupa de anul următor. Sepsi pare echipa închegată, care ştie să gestioneze astfel de meciuri. Nu ştiu dacă se aştepta cineva ca U Cluj să ajungă în această fază. Văd Sepsi câştigătoare", a spus fostul mijlocaş de la FCSB.

Mamadou Thiam are mai multe goluri în Superliga decât Andrei Cordea, David Miculescu şi Billel Omrani

Născut în Franţa, la Aubervilliers, Mamadou Thiam (28 de ani) e cetăţean senegalez, iar în România a ajuns în septembrie 2022. La U Cluj s-a impus rapid, pentru care a marcat 11 goluri în toate competiţiile. 

De altfel, în Superligă el are mai multe goluri decât Billel Omrani (n.r. - două reuşite) şi David Miculescu (n.r. - cinci reuşite) la un loc. Thiam a marcat de opt ori în campionat, la fel ca Florinel Coman, la mare distanţă de Andrea Compagno, care are 20 de goluri. 

De-a lungul carierei, fotbalistul care a fost dorit la FCSB a mai jucat la: Dijon, Clermont, Barnsley, Oostende şi Nancy. 

În pauza competiţională, Gigi Becali a dezvăluit că e pregătit să facă transferuri, inclusiv un atacant care să rivalizeze cu Compagno. 

Afla mai multe despre: fcsbmamadou thiammamadou thiam transfer fcsbnicolae dicacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare