Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, campanie de achiziţie slabă? Panduru arată cu degetul către un jucător: ”Se mulţumeşte cu statutul de rezervă! Nu a făcut nimic tot sezonul” | EXCLUSIV

Rapid, campanie de achiziţie slabă? Panduru arată cu degetul către un jucător: ”Se mulţumeşte cu statutul de rezervă! Nu a făcut nimic tot sezonul” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid şi-a îndeplinit obiectivul în acest sezon, acela de a ajunge în play-off, dar pentru sezonul următor se vrea mult mai mult.

Rapid, campanie de achiziţie slabă? Panduru arată cu degetul către un jucător: ”Se mulţumeşte cu statutul de rezervă! Nu a făcut nimic tot sezonul” | EXCLUSIV 

Rapid şi-a îndeplinit obiectivul în acest sezon, acela de a ajunge în play-off, dar pentru sezonul următor se vrea mult mai mult. S-a discutat mult pe seama transferurilor făcute de rapidişti şi mulţi, inclusiv Basarab Panduru, au ajuns la concluzia că este o ”campanie de achiziţie foarte slabă”. 

Dacă Dugandzic, Emmers, Papeau, Funsho, Onea au ”miscat” ceva şi au confirmat de la venirea în Giuleşti, Dussaut, Iacob, Ştefan, Costache, Ciobanu, Luckassen au dezamăgit, în opinia lui Basarab Panduru. 

”Iacob a intrat când e accidentat Săpunaru sau Grigore, Ştefan nu se poate bate cu Camora, acum nu se bate cu Grigore, e o rezervă! Şi cred că îi şi convine, nu poate să facă nimica, se mulţumeşte. Măţan s-a trezit din America pe aici... Ciobanu nu e o greşeală dacă ai dat 300 de mii de euro, părerea mea.

Părea că este o achiziţie bună, că nu joacă el e problema lui. La Ciobanu a arătat că e jucător bun. Normal că ceva s-a întâmplat cu el, la mijloc e greu să intre. Onea a câştigat o luptă grea, e cel mai mic şi cel mai bun, el pleca cu şansa a 3-a şi a fost peste Belu şi Dassaut”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

”Jucătorii ăştia care au dezamăgit nu aratău la inceptu ca jucători care nu puteau să se impună. ”Au nevoie de jucători care să facă diferenţa. Au greşit în anumite momente când au venit şi multe goluri peste ei. Ca joc au avut probleme în multe momente. Undeva au fost ceva probleme”, a declarat Florin Motroc. 

OFICIAL | Rapid a anunţat prima plecare a verii

Rapidul s-a despărţit, zilele trecute, de primul jucător. Ljuban Crepulja (29 de ani) va pleca din Giuleşti. Mijlocaşul croat a susţinut deja ultimul antrenament alături de actualii colegi, iar din sezonul următor va trebui să îşi găsească un nou angajament.

  • 47 de meciuri a bifat Crepulja pentru Rapid

"Despărţire cu emoţie. Ljuban Crepulja a participat astăzi la ultimul său antrenament în tricoul Rapidului, după două sezoane petrecute în Giuleşti. Mult succes, Crepi!", a transmis Rapid.

Iată jucătorii pe care Rapid a plătit bani în sezonul 2022/2023:

  • Marko Dugandzic - 400.000 de euro, de la CFR Cluj
  • Florin Ştefan - 200.000 de euro, de la CFR Cluj
  • Xian Emmers - 200.000 de euro, de la Roda
  • Jayson Papeau - 200.000 de euro, de la Warta Poznan
  • Alexandru Albu - 100.000 de euro, de la Concordia Chiajna
  • Andrei Ciobanu - 250.000 de euro, de la Farul Constanţa
  • Valentin Costache - 100.000 de euro, de la CFR Cluj
  • Funsho Bamgboye - 100.000 de euro, de la Fehervar

Au venit sancţiunile după etapa recentă din Superligă! Fotbaliştii care au fost pedepsiţi de Comisia de Disciplină din cadrul FRF

Afla mai multe despre: rapidflorin stefanbasarab panduruliga 1 

viewscnt
Articole similare