Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Becali a mai dat un jucător afară. Plecare de ultimă oră de la FCSB. Fotbalistul a semnat deja rezilierea contractului

BREAKING | Becali a mai dat un jucător afară. Plecare de ultimă oră de la FCSB. Fotbalistul a semnat deja rezilierea contractului

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat din nou titlul în Superligă, după înfrângerea suferită, scor 2-3, pe terenul Farului Constanţa. Imediat după meciul de la Ovidiu, Gigi Becali a anunţat schimbări masive în cadrul lotului echipei sale pentru sezonul următor.

FCSB a pierdut titlul din Superligă, după înfrângerea cu Farul, şi a trăit o nouă dezamăgire la finalul acestui sezon. În 2015 au cucerit roş-albaştrii ultimul campionat, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. La opt ani distanţă, Elias Charalambous n-a adus trofeul mult aşteptat de fani, astfel că a fost băgat în şedinţă de Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera i-a înjumătăţit salariul antrenorului cipriot, iar acum, după ce a rezolvat şi problema băncii tehnice, patronul vicecampioanei României a început pregătirea lotului pentru stagiunea următoare.

Gigi Becali a dezvăluit deja care sunt cei cinci fotbalişti care urmează să se despartă de FCSB la finalul acestui sezon. Tamm, Cristea, Creţu, Nikolov şi Omrani au fost jucătorii trecuţi iniţial pe lista neagră de patronul vicecampioanei României.

După ce Iulian Cristea ar fi semnat deja rezilierea contractului, acum a urmat şi Răzvan Oaidă, cel de-al şaselea jucător trecut de Gigi Becali pe lista plecărilor. Conform playsport.ro, mijlocaşul a ajuns la o înţelegere cu latifundiarul din Pipera şi a semnat rezilierea contractului cu FCSB.

Venit la FCSB în vara anului 2019, de la FC Botoşani, Răzvan Oaidă a marcat 7 goluri şi a oferit 8 pase decisive în cele 122 de meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a câştigat şi un trofeu alături de roş-albaştri, Cupa României, în 2020.

  • 700 de mii de euro valorează Răzvan Oaidă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbbecalioaida 

viewscnt
Articole similare