Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu a promovat-o pe Oţelul, dar este pe picior de plecare. Are mai multe oferte din străinătate

Dorinel Munteanu a promovat-o pe Oţelul, dar este pe picior de plecare. Are mai multe oferte din străinătate

Fotbal

Comentarii

Dorinel Munteanu (54 de ani) a promovat-o pe Oţelul Galaţi în Superligă, în acest sezon, însă ar putea să părăsească echipa în zilele următoare.

După meciul cu Unirea Dej, câştigat de gălăţeni cu 1-0, care a consfinţit promovarea în Superligă, ”Neamţul” a declarat că obiectivul său pentru următorul sezon va fi accederea în play-off-ul competiţiei.

Doar eu ştiu cât am muncit. Nu sunt arogant, dar obiectivul e să fiu anul viitor în play-off. Voi zâmbiţi, dar asta vreau. La anul vreau să-mi luaţi acelaşi interviu în play-off. 

Sunt foarte bucuros că am promovat. Chiar şi la începutul acestui nici cei mai înfocaţi suporteri nu au crezut că putem ajunge unde am ajuns azi. 15 mai şi 21 mai sunt zile istorice pentru Galaţi”, a declarat Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu ar putea pleca de la Oţelul Galaţi

Cu toate acestea, sunt şanse mari ca ”Munti” să nu prindă nici măcar startul campionatului, deoarece are mai multe oferte din străinătate.

Mai exact, conform gsp.ro, Dorinel Munteanu ar avea mai multe propuneri din zona Golfului Persic, foarte avantajoase din punct de vedere financiar, şi pare tentat să accepte o nouă provocare în cariera sa.

Ar fi a cincea aventură a lui Dorinel Munteanu în străinătate, după experienţele la Mordovia şi Kuban Krasnodar din Rusia, Qabala din Azerbaidjan şi Zakho din Irak.

  • În cariera sa, Dorinel Munteanu a cucerit două trofee majore: campionatul (2010/2011) şi Supercupa României (2011/2012), ambele cu Oţelul Galaţi.

Afla mai multe despre: dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare