Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul verii în Superligă. Nelu Varga îi ia faţa lui Becali şi vinde un jucător direct la o echipă din grupele Champions League

Transferul verii în Superligă. Nelu Varga îi ia faţa lui Becali şi vinde un jucător direct la o echipă din grupele Champions Leaguegalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a ratat titlul în Superligă, după cele cinci campionate consecutive câştigate în fotbalul românesc, iar acum oficialii clubului pregătesc schimbări masive în cadrul lotului.

După cele cinci campionate cucerite în ultimele cinci sezoane, CFR Cluj a părăsit rapid lupta pentru titlu în actuala stagiune. Echipa lui Dan Petrescu a cedat în cursa cu FCSB şi cu Farul, titlul fiind obţinut, în cele din urmă, de constănţeni, astfel că oficialii clubului din Gruia au început pregătirile pentru un nou sezon în care echipa va lupta pentru titlu şi pentru accederea în grupele Conference League.

Până să vadă dacă Dan Petrescu va mai rămâne pe banca tehnică a echipei, antrenorul fiind dorit de mai multe echipe din zona Golfului, Nelu Varga îşi pregăteşte acum lotul pentru noua stagiune. Virgiliu Postolachi este principala ţintă a ardelenilor, însă clujenii se pregătesc şi de o eventuală despărţire importantă din lot.

Ermal Krasniqi este dorit insistent în Serie A, de Lazio, unde Maurizio Sarri l-ar cere în locul lui Pedro. Cu evoluţii bune în acest sezon pentru CFR Cluj şi cu meciuri bifate deja în naţionala statului Kosovo, mijlocaşul le-a atras atenţia şi altor cluburi din vestul Europei, însă presa din Italia notează că oficialii lui Lazio sunt hotărâţi să-l transfere pe Krasniqi.

Principalul avantaj al fotbalistului de 24 de ani este suma de transfer, Krasniqi fiind cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la doar 700 de mii de euro. După primele tatonări cu reprezentanţii CFR-ului, Lazio este dispusă să demareze serios negocierile pentru un eventual transfer în câteva săptămâni, la finalul actualului sezon.

  • 5 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Krasniqi în cele 20 de meciuri jucate pentru CFR Cluj în toate competiţiile
  • CFR Cluj l-a cumpărat pe Krasniqi cu 200 de mii de euro de la FC Ballkani, în luna ianuarie

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare