Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu îl acuză pe Gigi Becali: ”Vrea mai mult să fure jucători, decât să-i transfere!”

Adrian Mititelu îl acuză pe Gigi Becali: ”Vrea mai mult să fure jucători, decât să-i transfere!”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a lăsat de înţeles că omologul său de la FCSB, Gigi Becali, face presiuni pentru a obţine semnătura unuia dintre fotbaliştii săi.

Adrian Mititelu a oferit un interviu celor de la playsport.ro, în care a afirmat că Gigi Becali pare mai interesat să ”fure” jucători, decât să-i transfere.

Gigi Becali face presiuni la Andre Duarte?

Afaceristul s-a referit strict la situaţia fundaşului său Andre Duarte, cel care face tot posibilul pentru a rămâne liber de contract, chiar dacă iniţial s-a ferit să-i rostească numele.

Oltenii susţin că au toate actele în regulă, iar fundaşul mai are contract cu aceştia până în vara lui 2024. Aşadar, nu poate pleca liber aşa cum îşi doreşte.

Gigi Becali are cel mai mare buget, cei mai mulţi suporteri, nu ştiu ce nu are de nu câştigă titlul. Poate la anul termină pe 3 pe 4, anul ăsta a terminat pe 2.

Cât despre transferuri, nu ştiu dacă vrea să cumpere. Vrea mai mult să fure, să sperăm că nu e aşa.

(n.r. - La ce vă referiţi mai exact?) Zic aşa, la modul general”, a declarat Adrian Mititelu pentru sursa citată.

Apoi, Adrian Mititelu a oferit mai multe detalii despre situaţia lui Andre Duarte. Fundaşul ar mai avea contract cu formaţia din Bănie şi chiar a primit o mărire de salariu din sezonul viitor, cu 20%.

A apărut o dezinformare, Duarte are contract cu noi până în 2024 . El se prevalează de o anumită discuţie din mediul jurisdicţional sportiv, unde se zice că nu ai voie să prelungeşti unilateral un contract.

Noi ne-am interesat. Perioada de prelungire să nu fie mai mare decât perioada iniţială, iar salariul puţin mai ridicat decât salariul anterior. El are are un salariu cu 20% mai mare.

Iar notificarea de prelungire să fie făcută într-un termen nu aproape de noul sezon. Noi am făcut-o din noiembrie, sunt îndeplinite toate condiţiile pentru prelungire”, a completat Mititelu.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Andre Duarte, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: andre duarteadrian mititelugigi becali 

viewscnt
Articole similare