Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la FCSB, direct la Farul? ”Tare îmi e că-l ia Hagi! Mi se pare un băiat foarte corect” | EXCLUSIV

De la FCSB, direct la Farul? ”Tare îmi e că-l ia Hagi! Mi se pare un băiat foarte corect” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) i-a reziliat contractul fundaşului central Iulian Cristea (28 de ani), chiar dacă se teme că acesta ar putea ajunge la Farul lui Gică Hagi şi va regreta.

Prezent în studiourile Orange Sport, fostul internaţional Basarab Panduru îi dreptate lui Gigi Becali să fie îngrijorat.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Iulian Cristea, conform transfermarkt.de.

Iulian Cristea, la Farul Constanţa?

”Pandi” consideră că Iulian Cristea are capacitatea de a se autodepăşi, deoarece a demonstrat-o de mai multe ori de-a lungul carierei sale.

A început fotbalul la Gaz Metan, a strâns din dinţi pentru a deveni titular la FCSB, a prins şi echipa naţională a României şi doar accidentările grave i-au înfrânat ascensiunea.

Revenit după problemele medicale, Iulian Cristea nu şi-a regăsit ritmul la FCSB, iar Gigi Becali a decis că ar fi mai bine ca acesta să plece.

Tare mi-e că-l ia Hagi şi să vezi ce fundaş o să ajungă. Şi s-ar putea... Cristea şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat la FCSB!

Nu te aşteptai ca atunci când a venit de la Gaz Metan să joace aşa, s-a depăşit pe el. Mie mi se pare şi un băiat foarte corect, face ce poate, nu e vreun megastar.

Dar şi-a făcut de fiecare dată treaba”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Gică Hagi este cunoscut pentru faptul că inventează jucători, iar Iulian Cristea poate fi unul dintre aceştia, dacă chiar s-ar dori transferul său la Constanţa.

”Marinarii” au avut probleme mari în zona fundaşilor centrali în acest play-off, mai ales după ce Gustavo Marins şi Mihai Popescu s-au accidentat.

Gică Hagi a fost obligat să apeleze la ”închizătorul” Andrei Artean pentru această poziţie, aşa că nu ar fi exclus ca, în această vară, să mai aducă un fundaş central la Constanţa.

Afla mai multe despre: iulian cristeafcsb-farul 

viewscnt
Articole similare