Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţapul ispăşitor găsit de Gigi Becali pentru pierderea titlului, apărat: ”Şi-a depăşit orice aşteptare”. Cine este de criticat la FCSB: ”Dă numai cu călcâiul” | EXCLUSIV

Ţapul ispăşitor găsit de Gigi Becali pentru pierderea titlului, apărat: ”Şi-a depăşit orice aşteptare”. Cine este de criticat la FCSB: ”Dă numai cu călcâiul” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a luat o decizie drastică la FCSB, după ratarea titlului pentru al optulea an la rând. Patronul a anunţat, după înfrângerea cu Farul Constanţa, că va renunţa la o parte din jucători, iar printre aceştia se află şi Iulian Cristea (28 de ani).

Gigi Becali nu a mai suportat o nouă umilinţă pe plan intern. După ce a pierdut din nou titlu, de această dată în faţa Farului Constanţa, afaceristul a luat decizii radicale. 

A anunţat că va renunţa la o serie de jucători de la FCSB, unii dintre ei fiind chiar titulari, şi este hotărât să nu existe cale de întors în privinţa acestora.

Printre aceştia se află şi fundaşul Iulian Cristea, care a fost acuzat direct pentru golul care a trimis titlul în acest an la Constanţa.

Acesta a fost rezervă la duelul de la Ovidiu, dar a fost introdus la pauză în locul lui Joonas Tamm, care avea deja cartonaş galben.

Dar noul fundaş central al FCSB-ului din repriza a doua a pasat greşit la o ieşire din apărare, iar din respectiva eroare s-a născut golul trei marcat de Farul, care astfel a devenit noua campioană a României.

Jucătorul dat afară de Gigi Becali, apărat: ”Şi-a depăşit orice aşteptare”. Critici aduse către un alt component de la FCSB | EXCLUSIV

Aflaţi în studioul Orange Sport, Florin Motroc, fost jucător la Rapid, şi Basarab Panduru au comentat această decizie lui Gigi Becali de a-l da afară pe Iulian Cristea de la echipă.

”FCSB-ul este un subiect special. Acolo nu e echipă, e un grup de jucători extraordinari, dar din păcate ei nu pot să facă o echipă.

Atâta timp cât vestiarul nu simte cine e şeful, atunci e foarte greu să conduci o echipă şi apar toate aceste discuţii. Probabil sunt mult mai multe. Noi prindem poate doar aşa frânturi legat de ce se întâmplă acolo în interior.

Greşeala lui pleacă şi de la modalitatea de a pleca cu contrucţie. Nu e numai greşeala lui, e mult de analizat. Mă gândesc ce i se cere, ce se lucrează la antrenament şi atunci nu poţi să-l judeci numai pe el”, a declarat Motroc, la Orange Sport.

Basarab Panduru a fost mai categoric decât colegul său de studio şi a avut numai cuvinte de apreciere la adresa lui Iulian Cristea.

”Pe Cristea poţi să-l dai afară, i-a expirat contractul, trebuie să plece. Dar pe altul care are contract şi ai vrea să-l dai afară, pe ăla nu-l dai (n.r. Dawa), care dă numai cu călcâiul de când începe până când se termină campionatul. Are călcăiul tocit la ghete.

Ai văzut ce a zis. Tare îmi e că îl ia Hagi şi să vezi dup-aia ce fundaş o să fie. Şi s-ar putea să ajungă. Cristea şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat la FCSB. Ţi-a depăşit orice aşteptare.

Nu te aşteptai la Cristea ăla de la Gaz Metan să ajungă în situaţia asta, să fie numărul unu în apărare la FCSB, să fie la echipa naţională.

Băiatul ăsta s-a depăşit pe el de când a venit la FCSB. Mie mi se pare şi un băiat foarte corect, adică face ce poate. Nu e vreun megastar, dar şi-a făcut de fiecare dată treaba.”, a adăugat şi Panduru.

În vârstă de 28 de ani, Iulian Cristea a ajuns la FCSB, în februarie 2019, după ce Gigi Becali a plătit celor de la Gaz Metan Mediaş suma de 150.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliiulian cristea 

viewscnt
Articole similare