Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie totală la FCSB. Gigi Becali, pe model Florentino Perez. Urmează vara ”galacticilor” la Bucureşti. Revenire de top la echipă: ”Dom'ne, mai vreau”

Revoluţie totală la FCSB. Gigi Becali, pe model Florentino Perez. Urmează vara ”galacticilor” la Bucureşti. Revenire de top la echipă: ”Dom'ne, mai vreau”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) anunţă un nou moment zero la FCSB. Sătul de umilinţe peste umilinţe, atât interne, cât şi competiţiile europene, omul de afaceri este decis să facă o campania de achiziţii stelară, ca pe vremea ”galacticilor” lui Florentino Perez la Real Madrid.

Gigi Becali pregăteşte o nouă vară incendiară la FCSB. După ce a ratat din nou titlul şi a avut iar parte de umilinţe, omul de afaceri este hotărât să nu lase lucrurile aşa şi să implice şi mai mult pentru a-şi vedea visul cu ochii: titlul.

Ultima dată când FCSB a purtat titulatura de ”campioană a României” a fost după titlul cucerit în 2015, pe vremea lui Costel Gâlcă. 

Acela a fost un sezon de vis pentru formaţia bucureşteană, care a reuşit să facă tripla internă: campionat, Cupă, Cupa Ligii.

Dar, vremurile s-au schimbat, zeci, poate sute de jucători s-au perindat pe la echipa lui Gigi Becali, dar un nou titlu nu a devenit realitate.

Prin urmare, Gigi Becali anunţă o revoluţie totală pe piaţa transferurilor la FCSB în această vară, pe măsura celor făcute de Real Madrid pe vremea ”galacticilor” sau în 2009 sau ca PSG în 2017.

Revoluţie totală la FCSB. Gigi Becali, pe model Florentino Perez. Urmează vara ”galacticilor” la Bucureşti: ”A jucat prin Turcia”

Astfel, după ce a confirmat interesul pentru Vlad Chiricheş, finanţatorul vrea un nou jucător care a făcut furori la bucureşteni în trecut: Olimpiu Moruţan (2018-2021).

”Mai vreau un mijlocaş, poate vine un fost jucător de-ai mei, pe care văd că nu-l mai vor ăia. Nu pot să zic cine e, zice băiatul să nu zic, să nu-i fac probleme. 

A jucat prin Turcia. (n.r se întoarce Moruţan?) Dom'ne, e posibil, nu vreau să zic”, a declarat Becali, conform Fanatik.

În acest sezon, Olimpiu Moruţan a fost împrumutat de Galatasaray italienilor de la Pisa, împrumut ce expiră pe 30 iunie. 

Internaţionalul român mai are contract până în 2026 cu turcii care l-au cumpărat de la FCSB în 2021, pentru suma de 4,2 milioane de euro.

Dar, asemenea multor jucători români plecaţi în străinătate, Moruţan poate reveni în România fără să demonstreze neapărat că are calitatea necesară pentru a evolua la o echipă cu pretenţii peste hotare.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimorutan 

viewscnt
Articole similare