Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat cum s-a comportat Gică Hagi cu Denis Alibec, în zilele în care a pregătit "finala" cu FCSB: "Şi eu am greşit" | EXCLUSIV

S-a aflat cum s-a comportat Gică Hagi cu Denis Alibec, în zilele în care a pregătit "finala" cu FCSB: "Şi eu am greşit" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec a fost unul dintre jucătorii care au contribuit decisiv la câştigarea titlului.

S-a aflat cum s-a comportat Gică Hagi cu Denis Alibec, în zilele în care a pregătit "finala" cu FCSB: "Şi eu am greşit" | EXCLUSIV

Din cauza cartonaşului roşu primit la Craiova, Denis Alibec nu a putut evolua în ultimele două meciuri ale echipei lui Gică Hagi din acest sezon.

Fostul jucător al lui Inter a fost eliminat din cauza unei lovituri aplicate lui Ştefan Vlădoiu, în prelungirile primului act al meciului din Bănie. Centralul Andrei Chivulete i-a arătat lui Alibec cartonaşul roşu direct.

După ce Farul a luat titlu, Gică Hagi a vorbit despre tristul episod. 

"Toţi am greşit. Şi eu am greşit. 200% l-am înţeles atunci. De ce să nu înţelegi un jucător care 99% din timp a jucat foarte bine, a dat echipei ce trebuia?! S-a întâmplat. El doar a făcut o greşeală mică, a făcut-o.

El a stat cu noi în cantonament, a venit cu noi, a stat cu echipa, a participat la toate. I-am ţinut pe toţi, ca să fim împreună. Am lăsat deoparte tot ce a fost şi a fost treaba echipei şi a antrenorului când nu a fost el. Când e pe teren, indiferent ce face, face bine pentru noi", a recunoscut Gică Hagi într-un interviu acordat Orange Sport. 

”Alibec vrea să fie un câştigător mereu”

Denis Alibec (32 de ani) a devenit campion cu Farul la finalul unui sezon în care a traversat una dintre cele mai bune perioade din carieră.

Întrebat despre cum a reuşit să îi relanseze cariera atacantului, Regele a dezvăluit ce discuţii a avut. 

"El, când a venit, arăta bine, s-a convins de anumite lucruri. Persoana trebuie să-şi dorească, el vrea. Şi eu eram la fel ca Alibec. Îmi plac aceşti fotbalişti. Ei se manifestă uneori prea mult, i-am spus să se preocupe de el, doar la ce trebuie să facă şi atunci o să fie foarte, foarte bun. Are o sămânţă foarte bună, vrea să câştige orice minge la antrenament, în meci, e puternic, tehnic. El vrea să fie un câştigător. 

El trebuie să fie atent la mental, la ce trebuie să facă el. E atât de bun şi ajută atât de mult când se gândeşte doar la el, nu de ce, de ce celălalt.... E normal, eu am făcut la fel. Are spirit foarte bun", a adăugat Gică Hagi, după ce a devenit campion al României ca antrenor a doua oară.

  • 14 goluri a marcat Alibec pentru Farul în actualul sezon. De asemenea, a oferit 8 pase decisive!

EXCLUSIV | Care este cel mai mare salariu de la Farul Constanţa şi ce prime de titlu au avut jucătorii. Hagi: ”Excelezi? Banii vin”

Afla mai multe despre: denis alibecgica hagifarulfcsb 

viewscnt
Articole similare