Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a fost acuzat la FCSB pentru motivul pentru care Gică Hagi a luat titlul cu Farul: ”Asta mi-a plăcut. Înseamnă că nu am greşit” | EXCLUSIV

Nicolae Dică a fost acuzat la FCSB pentru motivul pentru care Gică Hagi a luat titlul cu Farul: ”Asta mi-a plăcut. Înseamnă că nu am greşit” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Farul Constanţa a câştigat titlul în România, după ce a fost condusă cu 0-2 de FCSB, dar a întors spectaculos meciul duelul şi, la final, s-a impus cu 3-2. Prezenţi în studioul Orange Sport, Florin Lovin (41 de ani) şi Nicolae Dică (43 de ani) au analizat această situaţie.

Florin Lovin a avut cuvinte de laudă la adresa lui Gică Hagi şi a muncii sale de la Farul Constanţa.

Acesta a precizat şi în ce condiţii ar fi acceptat ca FCSB să fi devenit campioană a României.

”N-aş spune că m-am bucurat, dar cred că a fost din toate punctele de vedere campioana meritorie. În primul rând a condus cel mai mult campionatul,

A fost echipa cu cele mai multe victorii şi cred că nu se putea un scenariu pentru ei decat acest meci în care să dovedească în ultimă instanţă că e campioana meritorie, dacă ai bătut FCSB, contracandiadata ta, în meci direct.

Într-adevăr a câştigat fotbalul, a câştigat normalitatea. Cel mai bun fotbal, de depăarte, au avut şi ei sincope, meciuri în care nu-i recunoaşteai, dar a la long a fost echipa cea mai constantă, fotbalul plăcut ochiului şi eficient.

În momentul în care câştiga FCSB, toată lumea începea să vorbească că ăsta e traseul, drumul pe care trebuia să mergem. Cred eu că e un drum total greşit.

(n.r. că şi Hagi decide totul) Aşa e, dar vorbim de un om care are un trecut, un om care a făcut asta toată viaţa. Aici este diferenţa. N-aveam niciun fel de probleme dacă la FCSB venea un preşedinte care fusese jucător, care avea autoritate, făcuse studii.

Din păcate astea sunt problemele care afectează fotbalul românesc. De asta ziceam că asta a însemnat pentru mine normalitate”, a declarat Lovin, la Orange Sport.

Acelaşi motiv, rezultate diferite. Nicolae Dică, dat afară de la FCSB, Gică Hagi a luat titlul cu Farul: ”Asta mi-a plăcut. Înseamnă că nu am greşit” | EXCLUSIV

Alături de Florin Lovin, în studioul Orange Sport a fost şi Nicolae Dică, un om care a colaborat în trecut cu Gică Hagi.

Dică a subliniat un aspect pe care Hagi l-a făcut la Farul, dar el a fost criticat când a făcut exact la fel la FCSB, în al doilea mandat, fiind unul dintre motivele pentru care a plecat cu scandal, anume pregătirea tactică.

”Am jucat la ambele echipe. Nu-mi place să ţin ghina, cum se spune, echipei de unde am plecat pentru că m-am simţit bine, mi-am făcut treaba, nu am avut probleme, nu am avut clinciuri cu oamenii de acolo, din conducere.

Am încercat să-mi văd de treabă şi nu-mi place să port ură pe oamenii care mi-au întins o mână să antrenez în prima ligă.

Clar, Farul a meritat să câştige, a dominat 95% din campionat, şi cum a câştigat şi acest ultim joc, pentru că să revii de la 2-0 cu o echipă foarte tânără, e extraordinar şi asta i se datorează domnului Hagi. M-am bucurat că a câştigat Farul, dar şi dacă câştiga FCSB era acelaşi lucru pentru mine.

M-am bucurat să-l aud aseară pe domnul Hagi ce a declarat. A spus că a pregătit jocul tactic foarte bine ceea ce înseamnă că se mai lucrează tactic şi în perioada asta.

Nu se câştigă fără lucrurile tactice, ceea ce am văzut că a pregătit zi de zi. Exact aşa a spus, zi de zi am pregătit ieşirea din apărare. Asta mi-a plăcut. Înseamnă că nu am greşit şi este un exemplu de urmat.

Farul reuşeşte să câştige campionatul cu jucători care au fost şi la FCSB: Nedelcu, Larie, Alibec şi Benzar, care a plecat”, a adăugat şi Dică.

Al doilea mandat al lui Nicolae Dică la FCSB a durat trei luni şi câteva zile, echivalentul a 23 de meciuri, iar colaborarea dintre cele două părţi s-a consumat oficial pe 1 noiembrie 2022.

Afla mai multe despre: dicahagifarulfcsb 

viewscnt
Articole similare