Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică a scos telefonul, în direct! Ce antrenamente făcea la FCSB: "Fără tactic, da?". Cum decurgea o zi de pregătire | EXCLUSIV

Dică a scos telefonul, în direct! Ce antrenamente făcea la FCSB: "Fără tactic, da?". Cum decurgea o zi de pregătire | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat la Orange Sport, Nicolae Dică (42 de ani) a răspuns celor care l-au acuzat că lucrează prea mult tactic în timpul săptămânii la FCSB. "Nic" s-a enervat, a scos telefonul în direct şi a citit cum decurgea o zi la antrenamentele "roş-albaştrilor".

Mihai Stoica a dezvăluit, la Orange Sport, că i-a spus lui Dică faptul că, după părerea sa, ar trebui să diversifice mai mult antrenamentele la FCSB. Acuzat că lucra prea mult tactic, "Nic" a răspuns, în direct la Orange Sport, cu o zi din programul său de pregătire la FCSB.

Dică a scos telefonul, în direct! Ce antrenamente făcea la FCSB: "Fără tactic, da?". Cum decurgea o zi de pregătire | EXCLUSIV

Nicolae Dică a spus că va continua să lucreze tactic atât cât doreşte la viitoarele echipe şi, în legătură cu FCSB, "Nic" i-a contrat pe criticii care-l arătau cu degetul pentru acest lucru. Fostul antrenorul de la FCSB a citit, în direct la Orange Sport, o zi din programul său de antrenament care nu conţinea deloc pregătire tactică.

Dică a spus că singurul care i-a atras atenţia în legătură cu antrenamentele tactice prea lungi a fost Mihai Stoica: "Singurul om cu care am avut discuţia asta de tactic a fost cu Meme. În rest, niciunul din staff nu mi-a spus acest lucru. Pintilii mi-a spus doar de faza fixă. Nu făceam zilnic tactic. Dacă vrei îţi aduc programul, îl am şi pe telefon.

Ţi-am găsit un antrenament: încălzire, circulaţia mingii, după aia finalizare, viteză, joc de posesie şi joc. Fără tactic, da? (n.r. Dică repetă încă o dată tipurile de antrenament găsite în telefon) Nu vorbim acum din fiecare zi. E normal să facem tactică, crezi că nu e normal să faci tactică? Din punctul meu de vedere, e normal.

Şi voi face în continuare, că voi face 20 de minute, 30 sau 50. Am făcut 26 de muinute antrenamentul respectiv tactic defensiv. Aveam zile când făceam defensiv şi zile când făceam ofensiv. Eu aşa lucrez, e normal să lucrezi aşa. Adică, defensiv analitic, ofensiv - ce făceam construcţie, finalizare. Ca să dau aşa mai în detaliu", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

Antrenorul a spus că, după discuţia cu MM, a încercat să schimbe, dar n-a putut renunţa definitiv la acest gen de antrenamente: "După ce am avut discuţia cu MM, chiar au fost nişte lucruri pe care nu le-am mai făcut aşa mult. Eu ştiu, poate am făcut 7-8-10 minute maxim tactic defensiv şi am făcut mai mult posesie.

Trebuie să faci lucrurile astea, părerea mea. Poate sunt unii antrenori care nu le fac, eu le fac şi le voi face în continuare. Asta nu înseamnă că e ok ce fac eu. Eu aşa gândesc", a spus Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicaantrenamentefcsbprogram 

viewscnt
Articole similare