You are here:

OFICIAL | După Sergio Busquets, un alt veteran va pleca de la FC Barcelona. Acord pentru despărţirea cu un an mai devreme decât contractul scadent

OFICIAL | După Sergio Busquets, un alt veteran va pleca de la FC Barcelona. Acord pentru despărţirea cu un an mai devreme decât contractul scadent

FC Barcelona

Comentarii

Jordi Alba (34 de ani) o va părăsi şi el pe FC Barcelona, la puţin timp după anunţul oficial al plecării căpitanului Sergio Busquets (34 de ani) de la gruparea catalană.

OFICIAL | După Sergio Busquets, un alt veteran va pleca de la FC Barcelona, la finalul sezonului

Internaţionalul spaniol Jordi Alba va părăsi clubul FC Barcelona la finalul acestui sezon, a anunţat miercuri, 24 mai, gruparea catalană pe site-ul oficial.

Jordi Alba a ajuns la un acord cu clubul său, FC Barcelona, şi va pleca de la echipa proaspăt campioană a Spaniei la terminarea actualului sezon, cu un an mai devreme decât prevedea contractul semnat între cele două părţi.

”FC Barcelona doreşte să-şi exprime public recunoştinţa pentru Alba, pentru profesionalismul, angajamentul şi dăruirea sa, precum şi pentru relaţia sa mereu pozitivă şi prietenoasă cu toţi membrii familiei Barça.

Clubul îi doreşte mult noroc în viitor. Barça va fi întotdeauna o casă pentru tine, Jordi!”, scrie în comunicatul postat pe site-ul oficial blau-grana.

Acest anunţ vine la scurt timp după cel al despărţirii oficiale dintre căpitanul Sergio Busquets şi gruparea catalană.

Jordi Alba a venit la FC Barcelona în anul 2012, după trei sezoane petrecute la FC Valencia.

Cu gruparea catalană, Jordi Alba a câştigat 18 trofee, printre care se numără şase titluri de campion al Spaniei, o Ligă a Campionilor (2015) şi o Cupă Mondială a Cluburilor (2015).

În cei 11 ani petrecuţi la FC Barcelona, Jordi Alba a disputat 458 de meciuri şi a oferit 27 de goluri şi 99 de pase decisive, fiind recunoscut pentru influenţa sa în jocul ofensiv al grupării de pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: barcelonajordi albala liga 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul