Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, adio Olimpiu Moruţan. Destinaţie surpriză pentru internaţionalul român

FCSB, adio Olimpiu Moruţan. Destinaţie surpriză pentru internaţionalul român

Fotbal intern

Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani) a fost împrumutat în acest sezon la Pisa, dar nu ştie în tricoul cărei echipe îl va găsi stagiunea următoare.

FCSB, adio Olimpiu Moruţan. Destinaţie surpriză pentru internaţionalul român

În momentul de faţă, Olimpiu Moruţan are viitorul incert. Mijlocaşul român are mai multe variante în faţă, dar toate sunt cu un anumit semn de întrebare.

Ar putea continua la Pisa, acolo unde a fost împrumutat în sezonul actual, iar şederea sa temporară în Italia ar putea fi prelungită încă un an.

O altă variantă, cea mai plauzibilă, ar fi revenirea la Galatasaray, dar echipa a crescut mult în această stagiune, astfel că jucătorul român ar primi foarte puţine şanse din partea antrenorului Okan Buruk.

Recent, a apărut pe fir şi un interes din partea celor de la FCSB, Gigi Becali dorind să-l readucă la Bucureşti cu scopul de a cuceri titlul în Superliga României.

Dar, nu în ultimul rând, cea mai nouă ofertă vine din partea celor de la Trabzonspor, echipa campioană a Turciei în 2022 şi actuala ocupantă a locului 6 din campionatul turc, conform presei din ţara din peninsula Asia Mică.

Alături de Olimpiu Moruţan, la Trabzonspor ar urma să vină încă un jucător legitimat la Galatasaray, atacantul Mostafa Mohamed.

Asemenea internaţionalului român, vârful egiptean a fost împrumutat şi el în acest sezon, dar în Ligue 1, la Nantes, unde a reuşit să joace 50 de meciuri şi să ofere 11 goluri, plus cinci pase decisive.

În vârstă de 24 de ani, Olimpiu Moruţan a jucat 36 de meciuri la Pisa şi a oferit şase goluri şi opt pase decisive. Totuşi, nu a reuşit să promoveze în Serie A.

Afla mai multe despre: morutanfcsbturcia 

viewscnt
Articole similare