Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul aflat în pericol de demitere primeşte cea mai bună veste. Interesul pentru Mitriţă, confirmat de patron: ”Îl aşteptăm”

Antrenorul aflat în pericol de demitere primeşte cea mai bună veste. Interesul pentru Mitriţă, confirmat de patron: ”Îl aşteptăm”

Fotbal intern

Comentarii

Alex Mitriţă (28 de ani) este dorit insistent în Superligă, iar patronul clubului în cauză a confirmat interesul major pentru internaţionalul român.

Alex Mitriţă poate reveni în campionatul României, acolo unde este dorit insistent chiar de fosta sa echipă, Universitatea Craiova.

În ciuda faptului că în aceste zile se aduce în discuţie viitorul lui Eugen Neagoe ca antrenor în Bănie, patronul Mihai Rotaru a dat asigurări că tehnicianul ”furat” în iarnă de la U Cluj va continua pe banca Craiovei şi în stagiunea următoare.

Interesul pentru Mitriţă, confirmat de Mihai Rotaru: ”Îl aşteptăm”

Dar nu numai atât, ci a garantat faptul că va încerca să îi aducă şi întăriri, iar adevărata lovitură ar fi revenirea lui Alex Mitriţă, care evoluează de mai mulţi ani peste hotare, departe chiar şi de Europa.

”Sunt convins că mister Neagoe va găsi formula să-i pună pe toţi în valoare la anul. Avem un Creţu, avem un Bancu. Nu vorbim acum despre transferuri.

Dar dacă Mitriţă îşi va dori să vină înapoi şi dacă va vrea un an sabatic, noi vom fi bucuroşi şi îl aşteptăm. Vorbesc în regionalisme, dar Mitriţă e un tip ataşat de glia oltenească.

Nu-l primim, noi îl cerem cu braţele deschise. Bombele sunt greu de pregătit, să vedem ce explodează, acum nu discutăm despre aşa ceva”, a declarat Rotaru, conform Fanatik.

Alex Mitriţă a fost transferat de New York City în februarie 2019 de la Universitatea Craiova cu suma de opt milioane de euro.

Nu a reuşit să convingă 100% la americani, astfel că a fost împrumutat la mai multe echipe: la saudiţii de la Al Ahli, la elenii de la PAOK Salonic, iar acum la saudiţii de la Al Raed.

La cea din urmă echipă a fost cedat temporar pentru acest sezon şi urmează să revină la New York City la vară. Mitriţă mai are contract cu trupa din MLS până la 31 decembrie 2024.

La Universitatea Craiova (2017- februarie 2019), atacantul lateral stânga a disputat 60 de meciuri şi a marcat 29 de goluri, adică o medie de aproape un gol la două partide. A reuşit şi 11 pase decisive.

Afla mai multe despre: mitritacraiovarotaru 

viewscnt
Articole similare