Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mirel Rădoi a bătut palma cu noua echipă! Anunţul oficial al clubului

OFICIAL | Mirel Rădoi a bătut palma cu noua echipă! Anunţul oficial al clubului
Comentarii

Mirel Rădoi (42 de ani) a bătut palma cu Al-Bataeh, formaţie din Emiratele Arabe Unite.

OFICIAL | Mirel Rădoi a bătut palma cu noua echipă! A lăsat Arabia Saudită şi merge în Emirate

Mirel Rădoi (42 de ani) a fost demis din funcţia de antrenor al echipei saudite de fotbal Al Tai, la o zi după înfrângerea suferită pe propriul teren în faţa lui Al Nassr, echipa la care este legitimat Cristiano Ronaldo.

Rădoi a semnat, azi, cu Al-Bataeh, formaţie din Emiratele Arabe Unite. 

Al Bataeh are un lot evaluat de Transfermarkt la 8,3 milioane de euro. În lotul formaţiei din Emiratele Arabe Unite se află şi Artur Jorge, un fundaş portughez în vârstă de 28 de ani, care a jucat patru meciuri pentru FCSB în sezonul 2017/2018.

Ce a declarat Rădoi după plecarea de la  Al-Tai:

"Vreau să mulţumesc clubului pentru oportunitatea de a o antrena pe Al Tai şi pentru prima mea experienţă ca antrenor într-o ţară străină, în special în Arabia Saudită. Vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru tot efortul şi munca pe care o depun zilnic la antrenamente.

De asemenea, vreau să mulţumesc suporterilor pentru tot sprijinul şi încrederea acordată la fiecare meci, indiferent de rezultat", a scris Rădoi, după plecarea de la Al-Tai, pe Instagram.

Mirel Rădoi şi-a început cariera de antrenor la naţionala de tineret a României (august 2018 – noiembrie 2019), apoi a trecut la echipa de seniori (noiembrie 2019 – noiembrie 2021). A mai pregătit-o pe Universitatea Craiova (august 2022 – decembrie 2022).

OFICIAL | Andrea Pirlo, OUT de la Fatih Karagumruk. Anunţul făcut de clubul turc despre antrenorul italian

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare