Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, cale liberă spre FCSB. Anunţul presei din Italia

Olimpiu Moruţan, cale liberă spre FCSB. Anunţul presei din Italia

Fotbal

Comentarii

Presa din Italia a analizat şansele lui Olimpiu Moruţan (24 de ani) de a rămâne la Pisa şi din sezonul viitor.

Olimpiu Moruţan a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Pisei în acest sezon de Serie B - cu 6 goluri şi 8 pase decisive - însă va schimba ”aerul” din această vară.

Olimpiu Moruţan nu va mai rămâne la Pisa

Pisa are termen până pe 31 mai să activeze clauza de transfer definitiv a lui Olimpiu Moruţan - de 5,5 milioane de euro, însă acest lucru nu se va întâmpla, anunţă presa din Italia.

  • În aceeaşi situaţie precum Olimpiu Moruţan se află şi Tomas Esteves, fotbalist ce aparţine lui FC Porto - pentru care Pisa trebuia să achite 6 milioane de euro.

Există mai multe cauze pentru care şefii Pisei au luat această decizie:

  1. echipa nu a promovat în Serie A, astfel că a ratat şansa mare de a obţine o sumă importantă de bani.
  2. Ajax a refuzat să-l transfere definitiv pe Lorenzo Lucca, cel pentru care trebuia să achite 10 milioane de euro euro celor de la Pisa.
  3. negocierile cu Galatasaray au fost mult prea dificile. Turcii nu au dorit să accepte ulterioarele propuneri ale italienilor, mai mici de 5,5 milioane de euro.

Având în vedere lipsa promovării în Serie A, această investiţie s-ar putea să nu merite. Cu excepţia cazului în care îi vor convinge pe turci să-l împrumute din nou.

Şanse mici ca Olimpiu Moruţan să poarte tricoul Pisei în sezonul viitor”, au anunţat jurnaliştii italieni.

Aşadar, Olimpiu Moruţan se va întoarce la Galatasaray, formaţie care este foarte aproape să devină campioana Turciei, însă sunt şanse la fel de mici să şi continue la Istanbul.

Există mai multe formaţii interesate de transferul său, printre care şi FCSB, însă rămâne de văzut ce va alege fotbalistul.

Afla mai multe despre: pisagalatasaraymorutan 

viewscnt
Articole similare