Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | O altă legendă a lui Borussia Dortmund l-a urmat pe Marco Reus şi a semnat prelungirea. Anunţul favoritei la titlul în Bundesliga

OFICIAL | O altă legendă a lui Borussia Dortmund l-a urmat pe Marco Reus şi a semnat prelungirea. Anunţul favoritei la titlul în Bundesliga

Borussia Dortmund

Comentarii

Unul dintre jucătorii de legendă a celor de la Borussia Dortmund, Mats Hummels (34 de ani), a semnat prelungirea contractului cu principala favorită la câştigarea titlului în Bundesliga în acest sezon.

OFICIAL | O altă legendă a lui Borussia Dortmund a semnat prelungirea, la o lună după Marco Reus

Internaţionalul german Mats Hummels a semnat miercuri prelungirea cu un an a înţelegerii sale cu clubul german Borussia Dortmund, a anunţat gruparea din Dortmund pe site-ul oficial.

Mats Hummels şi Borussia Dortmund au ajuns miercuri, 24 mai, la un acord, iar fundaşul în vârstă de 34 de ani a semnat prelungirea cu un a contractului care expira la 30 iunie 2023.

Astfel, Hummels va începe al 14-lea sezon la galben-negri, grupare pentru care a evoluat între ianuarie 2008 şi 2016, revenind apoi în 2019, după trei sezoane petrecute la Bayern Munchen.

”Toată lumea ştie cât de mult îmi place să joc pe Signal Iduna Park, în faţa suporterilor noştri”, a afirmat Hummels într-o declaraţie pentru site-ul oficial al clubului.

”Decizia nu a fost uşor de luat. A fost un proces lung, am cântărit argumentele pro şi contra. Acum, la sfârşitul sezonului, o pot spune: îmi doresc foarte mult încă un sezon pe teren”, a declarat Hummels, care poate deveni, la finalul acestui sezon, pentru a treia oară campion al Germaniei cu Borussia, după titlurile din 2011 şi 2012.

În urmă cu o lună, şi unul dintre cei mai buni prieteni de-ai fundaşului central, Marco Reus a semnat prelungirea contractului cu formaţia din Dortmund.

Mats Hummels este o adeverată instituţie la Borussia Dortmund. Crescut la rivala Bayern Munchen, fundaşul central s-a remarcat la galben-negri, unde a evoluat în două perioade.

Pe lângă cele două campionate amintite, fundaş german a jucat şi o finală de Champions League, în 2013, pierdută însă în faţa lui Bayern Munchen (1-2).

A disputat 467 de meciuri la Borussia, reuşind să marcheze 34 de goluri şi să ofere 22 de pase decisive.

Hummels este şi campion mondial cu naţionala Germaniei, în 2014. A bifat 76 de meciuri şi cinci goluri.

Borussia Dortmund este favorita principală în acest an la un nou titlu în Bundesliga, primul din 2012 încoace.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, galben-negri sunt lideri, cu 70 de puncte, două peste Bayern Munchen, iar dacă reuşesc să câştige sâmbătă, 27 mai, partida de pe teren propriu cu Mainz, vor deveni campioni şi ar întrerupe seria de 10 titluri la rând a lui Bayern.

Afla mai multe despre: mats hummelsmarco reusborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare