Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Ungaria exultă după triumful lui Sepsi. ”Cupa rămâne în Ţinutul Secuiesc”

Presa din Ungaria exultă după triumful lui Sepsi. ”Cupa rămâne în Ţinutul Secuiesc”

Superliga

Comentarii

Sepsi a câştigat Cupa României pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins-o în finala de la Sibiu pe Universitatea Cluj,

Câştigătoarea a fost decisă la lovituri de departajare, după ce la finalul celor 120 de minute tabela indica 0-0. ”Şepcile roşii” au fost la un pas de a-şi adjudeca al doilea trofeu din istorie, dar Niczuly a parat execuţia lui Ze Gomes, care ar fi putut aduce fericirea în tabăra lui Ioan Ovidiu Sabău. Sepsi s-a impus cu 5-4 la penalty-uri şi va fi reprezentana România pentru al doilea lla rând în UEFA Conference League.

Presa din Ungaria exultă după triumful lui Sepsi. ”Cupa rămâne în Ţinutul Secuiesc”

„Loviturile de departajare s-au dovedit mai dramatice decât meciul în sine. La seria primelor cinci lovituri, fiecare portar a apărat câte un penalty: Jonathan Rodriguez şi Ely Fernandes au ratat ţinta. Apoi, Aganovici a trimis mingea în tribune, dar imediat Niczuly a parat şuturile lui Zé Gomes şi Ivan Martic.

Între acestea, pentru Sepsi a înscris Márk Tamás, care a şutat sub bară. Şi aşa, Cupa a rămas în Ţinutul Secuiesc”, a relatat publicaţia maghiară Nemzeti Sport, conform Sport.ro.

În urma rezultatului din Cupă, Sepsi va reprezenta România în cupele europene pentru al treilea sezon consecutiv. În urmă cu doi ani, covăsnenii au fost eliminaţi din turul doi de Spartak Trnava, în timp de în sezonul trecut, formaţia pregătită de Cristiano Bergodi a părăsit competiţia în turul trei după ce a cedat în ambele meciuri împotriva lui Djurgardens.

 

Afla mai multe despre: sepsiniczulybergodi 

viewscnt
Articole similare