Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Andrei Borza, PSV Eindhoven a mai pus ochii pe un fotbalist de la Farul

După Andrei Borza, PSV Eindhoven a mai pus ochii pe un fotbalist de la Farul

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa se află în relaţii foarte bune cu echipele din Olanda (Ţările de Jos), în special cu granzii Ajax Amsterdam şi PSV Eindhoven.

Cum s-a ajuns în acest punct? Gică Hagi este un fan declarat al conceptului pus la punct de Ajax, fiind şi un mare admirator al legendarului fotbalist şi antrenor Johan Cruyff.

De asemenea, preşedintele celor de la Farul, Gică Popescu, a jucat patru ani la PSV Eindhoven, între 1990 şi 1994, alături de care a cucerit două titluri (1990/1991 şi 1991/1992), dar şi două Cupe ale Olandei (1992 şi 1993).

Doi jucători de la Farul, la PSV Eindhoven? 

După ce a anunţat, recent, interesul pentru Andrei Borza, prosport.ro face public interesul olandezilor şi pentru Enes Sali, un alt fotbalist de mare perspectivă de la Farul.

Batavii îl urmăresc de mai bine de un an. Mai exact, din momentul în care acesta a debutat în echipa naţională a României, pe vremea când avea doar 15 ani, 6 luni şi 21 de zile.

Gică Popescu a avut mai multe discuţii cu şefii lui PSV, iar rapoartele jucătorului sunt cât se poate de pozitive. 

Sursa citată anunţă că PSV l-a urmărit în mai multe meciuri pe Enes Sali şi este gata să ofere 3 milioane de euro şi un procent dintr-o viitoare vânzare.

Urmărindu-l la treabă pe Enes Sali, formaţia din Eindhoven l-a remarcat şi pe Andrei Borza, aşa că întreaga discuţie dintre cele două tabere se duce acum ”la dublu”.

Olandezii sunt gata să-i transfere pe amândoi, încă din această vară, dacă şi Gică Hagi va fi mulţumit de reţeta financiară. Pentru cei doi jucători, Farul nu va accepta mai puţin de 7-8 milioane de euro, la cum îl cunoaştem de strict pe ”Rege”.

Discuţiile dintre Farul şi PSV au fost confirmate, miercuri, de către acţionarul minoritar al ”marinarilor”, Ciprian Marica, pentru sursa citată: ”Sunt discuţii, da! Astăzi, Farul trebuie să vândă jucători”.

Afla mai multe despre: borzasalipsvpopescuhagimarica 

viewscnt
Articole similare