Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, foarte aproape de a-şi vinde una dintre ”perle” la PSV Eindhoven. Ciprian Marica: ”Confirm discuţiile!”

Gică Hagi, foarte aproape de a-şi vinde una dintre ”perle” la PSV Eindhoven. Ciprian Marica: ”Confirm discuţiile!”

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) este gata să-şi vândă unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon - pe fundaşul Andrei Sebastian Borza (17 ani), în Olanda, la PSV Eindhoven.

Ciprian Marica, acţionar minoritar la Farul Constanţa, a conformat pentru prosport.ro faptul că echipa de la malul mării se află în discuţii avansate cu una dintre cele mai puternice formaţii din Olanda, PSV Eindhoven pentru cedarea lui Andrei Borza.

Sunt discuţii, da! Astăzi, Farul trebuie să vândă jucători”, a declarat fostul internaţional, pentru sursa citată.

Andrei Borza, în drum spre Eindhoven?

Tânărul fundaş stânga a impresionat în actuala ediţie a Superligii - cu 33 de meciuri, 3 goluri şi 3 pase decisive - iar tot mai multe persoane importante din fotbalul românesc îl cer la echipa naţională de seniori.

  • Până în acest moment, Andrei Borza a bifat prezenţe doar pentru naţionalele U15, U16, U17, U19 şi U20.

Pentru moment nu se cunoaşte suma pentru care s-ar face mutarea, însă Gică Hagi este cunoscut pentru faptul că este foarte exigent în negocieri şi îşi calculează cu grijă toate detaliile, toate clauzele.

Transfermarkt.de îl cotează pe Andrei Borza la 400.000 euro, însă nu ar nicio surpriză dacă transferul s-ar realiza pe o sumă de 10 ori mai mare, plus un procent dintr-un viitor transfer al fundaşului.

În urmă cu câteva luni, numele lui Andrei Borza s-a regăsit şi în presa italiană. Fiorentina era interesată de fundaş, dar şi de alţi doi fotbalişti de la Farul - Adrian Mazilu şi Alexandru Stoian - însă discuţiile nu s-au mai concretizat.

Afla mai multe despre: psv eindhovenciprian maricaandrei borza 

viewscnt
Articole similare