Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu s-a aşteptat la întrebarea asta". Pregătit cu toate răspunsurile, Charalambous a fost prins cu garda jos în cele din urmă după FCSB - Rapid 1-5. Ce a mai putut spune

"Nu s-a aşteptat la întrebarea asta". Pregătit cu toate răspunsurile, Charalambous a fost prins cu garda jos în cele din urmă după FCSB - Rapid 1-5. Ce a mai putut spune

FCSB

Comentarii

Deţinătorul licenţei Pro la FCSB, Elias Charalambous, a luat vina rezultatului cu Rapid asupra sa, dar a găsit cu greu un răspuns atunci când a fost întrebat despre unul dintre titularii acestui sezon.

Elias Charalambous a gândit cu multă atenţie un răspuns după FCSB - Rapid 1-5: "A fost luat prin surprindere de întrebarea asta"

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă. Luckassen, Pănoiu, Paul Iacob şi Funsho, cu o dublă, au fost marcatorii echipei conduse de Adrian Mutu. 

Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a prezentat scuze fanilor pentru înfrângerea suferită sâmbătă, cu Rapid, scor 1-5. De asemenea, s-a eschivat atunci când a fost întrebat de ce Joonas Tamm nu a fost inclus în lot, deşi a fost titular de-a lungul sezonului. 

"A fost o seară foarte rea pentru noi. Nu mă aşteptam să încheiem aşa sezonul. Vreau să le prezint scuze fanilor. Am spus că jucăm pentru ei, dar rezultatul a fost dezastruos. Îmi cer încă odată scuze! Dar există, întotdeauna, ziua următoare. Trebuie să continuăm. Nu vreau să dau vina pe alţii. 

Este responsabilitatea mea. Ieri am spus că sunt mândru de aceşti jucători. Acum nu pot să dau în ei. Încă sunt mândru de aceşti jucători. A fost o zi proastă. Eu sunt responsabil pentru acest rezultat. Din ziua în care am venit am făcut multe lucruri bune, dar am distrus totul, între ghiilimele, în ultimele două meciuri. Însă întotdeauna există o zi care urmează. Trebuie să ţinem capul sus.

(n.r. - Cum aţi aflat că Tamm nu va juca?). Tamm nu a fost inclus în lot. Normal... Sunt decizii pe care trebuie să le luăm şi toţi trebuie să respecte aceste decizii", a declarat Elias Charalambous, după FCSB - Rapid 1-5. 

Reacţia după interviul lui Elias Charalambous a venit imediat

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a analizat discursul lui Elias Charalambous, care a părut vulnerabil pentru prima dată în spaţiul public de când a venit la FCSB.

"Nu se aştepta la întrebarea asta. Probabil se concentra să explice cele patru schimbări de la pauză şi a fost luat prin surprindere de întrebarea asta cu Tamm. 

Toţi antrenorii ajung în situaţia asta la FCSB şi, în momentul în care spui că responsabilitatea e doar a ta, nu mai eşti credibil. Oricum nu sunt credibili când zic asta şi că iau ei toate deciziile, că toată lumea înţelege că nu vrei să dai în jucători. Şi vine întrebarea a doua <<Punctual, unde eşti vinovat?>>. Apoi zic toţi că n-au apucat să facă o analiză. Atunci de unde ştii că eşti vinovat? Niciodată nu spune unde e vinovat. 

El nu mai devine credibil acum. Să spui la FCSB că eşti principalul vinovat nu merge, că ştie lumea că nu eşti prncipalul vinovat pentru ce se întâmplă acolo, pentru starea asta. 

Aici nu-ţi trebuie licenţa Pro, ci doctorat în psihologie. Trebuie cu totul şi cu totul altceva. Prima sarcină a ta e să-i remontezi pe băieţi, care se trezesc că se antrenează cu unul toată săptămâna, iar la pauză vine ordinul că intră altul. Chiar îţi trebuie studii şi o practică în psihologie sportivă extraoardinare", a declarat expertul Orange Sport. 

Antrenorul adus în locul lui Leo Strizu a fost nevoit să facă o concesie după ce a pierdut tilul. Elias Charalambous rămâne la FCSB şi pentru noul sezon, dar condiţiile s-au schimbat

Cu 44 de prezenţe la FCSB în acest sezon, Joonas Tamm (31 de ani) a fost pus pe liber de Gigi Becali, după lista neagră întocmită la final de sezon. 

Afla mai multe despre: fcsb rapid 1-5elias charalambousfcsb 

viewscnt
Articole similare