Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Te satisface că reuşeşti să umileşti FCSB". Le-a bătut obrazul fotbaliştilor lui Gigi Becali, după 1-5 cu Rapid: "Nu e o scuză că ai pierdut titlul"

"Te satisface că reuşeşti să umileşti FCSB". Le-a bătut obrazul fotbaliştilor lui Gigi Becali, după 1-5 cu Rapid: "Nu e o scuză că ai pierdut titlul"

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat cu o umilinţă sezonul în care Farul a cucerit titlul Superligii. Victoria cu 5-1 a Rapidului pe Arena Naţională a fost analizată la Orange Sport.

Rapid Bucureşti a câştigat 5-1 cu FCSB, iar reacţiile curg după umilinţa de pe Arena Naţională

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă. Luckassen, Pănoiu, Paul Iacob şi Funsho, cu o dublă, au fost marcatorii echipei conduse de Adrian Mutu. 

Concluziile au fost trase la Sport Center, pe Orange Sport 1, de Viorel Moldovan şi Andrei Vochin. 

"Rapid are rezultate oscilante. Bun, a bătut FCSB cu 5-1, un rezultat de referinţă a fost acel 2-2 cu CFR, azi a fost o victorie meritată care clar va rămâne în istorie... FCSB e o mare dezamăgire în această seară, o echipă blazată, demotivată total. E un meci cu orgoliu total, e FCSB - Rapid, ştim disputa. Să pierzi de o manieră categorică şi să pierzi în faţa suporterilor, iar aceştia merită mai mult respect. 

Proporţia scorului îţi aduce satisfacţie, decât dacă ai câştiga cu 1-0, cu 2-1, te satisface că reuşeşti să umileşti FCSB. Ei veneau după pierderea titlului, nu s-au putut remonta, dar nu e o scuză. Dacă eşti profesionist, te regrupezi şi joci în faţa suporterilor mai ales un meci contra Rapidului. 

Să nu tragem nişte concluzii pripite, să nu se îmbete doar cu acest rezultat. Bravo lor, ai câştigat cu 5-1, dar sezonul următor va fi foarte dificil", a declarat fostul atacant al Rapidului, Viorel Moldovan.  

"E greu de crezut că un antrenor putea face mai mult în contextul acestui club, chiar şi cu un antrenor adevărat. Meciul ăsta mi-a dat o explicaţie a gândirii domnului Şucu, iar când a fost întrebat dacă se bucură că Gigi Becali iese din fotbal, el a zis 'nu', că el cunoaşte acest adversar", a spus Andrei Vochin. 

FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 38 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsb rapid 1-5viorel moldovanandrei vochin 

viewscnt
Articole similare